Ostalo > Foto, video, music...
ReBirth RB-338
3alfa3:
Se sjeca jos tko ovog softwarea ili ste premladi?
Samo 2 kanala + ritam mashina. Nebi isao u povijest zasto je ovaj program legendaran - oni stariji koji su se bavili muzikom to ionako znaju (hint: emulacija legendarne ritam mashine)
Uglavnom, naso sam na hardu jednu (jedinu) stvar koju sam mishem pikao satima u tom programu pa bi bilo steta da ju ne objavim. Kraj proslog tisucljeca je vrijeme radnje kad sam jos imao zivaca za to :toothy12:
Iako nije moj glazbeni izricaj, drugacija muzika se ni ne moze radit sa tim programom
http://picosong.com/npAF
neuromaniac:
kako nebih znao za rebirth , program je odličan
Tomi_ZG:
Old skul program,nekad prije dosta godina kad sam imal više vremena i volje bavil sam se produkcijom elektronike onak za gušt,između ostalog i na dotičnom programu. Mada sam najviše volil Reason koji je bil strojčina od programa,samo je podosta kompleksan al najboljeg zvuka za razliku od ostalih sličnih programa koji su u to vrijeme zvučali presintetično
Figuar_13:
Dobar mix alfa :icon_thumright:
neuromaniac:
--- Citat: Tomi_ZG - 09 Travanj, 2013, 18:41:22 ---Old skul program,nekad prije dosta godina kad sam imal više vremena i volje bavil sam se produkcijom elektronike onak za gušt,između ostalog i na dotičnom programu. Mada sam najviše volil Reason koji je bil strojčina od programa,samo je podosta kompleksan al najboljeg zvuka za razliku od ostalih sličnih programa koji su u to vrijeme zvučali presintetično
--- Kraj citata ---
mislim da je ista firma napravila i rebith i reason (propellerhead)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju