Tehnički kutak > Tuning skutera

distancer za disk

<< < (4/6) > >>

neer:

--- Citat: te-te-ac - 08 Srpanj, 2008, 23:27:59 ---ajd nek mi tvoj deda to napravi - ja mu dam za pivo  :happy3: :happy6: :happy3: :happy6:

odmaram se na godisnjem sam  :drunken_smilie:  :happy3: mozda malo sredim to sutra ali opet mozda  :happy3:

inspiraciju sam dobio odavde  :happy8: 

--- Kraj citata ---
ovo je malo elegantniji fuš :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:

te-te-ac:
gle ovo ako je seriski disk 190mm ovaj sad je 260mm naci razmak izmedu starih i novih rupa bi trebao bit 70mm -mislim udaljenos kljesta ako je strogo ravno - jel tako ???

Gerbi:
Neš nigdje nabavit točan distancer...polovni možda ali skoro nemoguće da ga tko ima...jedino novi u inozemstvu...

Inače program da ga na CNCu napravi je preskup za jedan najobičniji distancer...

greenlite:
moram priznati da ružno izgleda ovaj disk na runnerovu 12" felgu. a i mislim da bi i ovaj vijak strugao po asfaltu kad bi se naginjao do maximuma. Najbolje akom imaš nekog u nekoj većoj firmi da ti to napravi na običnoj glodalici ili daj bože cnc glodalici jer sve ostalo bez tih strojeva izgleda ko fuš

te-te-ac:
radit ce mi kolega na glodalici - ma to je sve mudrovanje - cekat cu njega da on to vidi i nek si skicira i nek mi napravi

ja jucer skicirao i ono g#vn% - bilo je krace  :toothy3:

nista moram cekat majstora  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju