Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (17/34) > >>

robert:

--- Citat: efz - 27 Travanj, 2013, 05:49:25 ---
--- Citat: robert - 27 Travanj, 2013, 01:40:09 ---šalju variomat na test i spakuju samo 2 seta rolica?
mislim da u hrvatskoj ima više pia 200ccm mašina nego 250 ili 300

--- Kraj citata ---
.

Poslali su ono sto sam trazio, tj. Set za Nexusa 250 :)

--- Kraj citata ---
pa mogao si misliti i na nas sa 200 ccm mašinama

robert:
ja u ovoj izjavi "MANJE VIBRACIJA" vidim puno pozitivnih stvari pogotovo za starije skutere!
1. seleni, semerinzi i ležajevi duže traju
2. nosači plastika ne pucaju tako lako
3. rama manje trpi
4. ugodnija vožnja
5. mane opterećena radilica

sad bi me zanimalo kako kalota paše na radilicu?
ima li puno, malo i nikako lufta?
poznato je da malossi kalota ima previše lufta na radilici i zato pitam.

steeef:

--- Citat: robert - 27 Travanj, 2013, 01:40:09 ---šalju variomat na test i spakuju samo 2 seta rolica?
mislim da u hrvatskoj ima više pia 200ccm mašina nego 250 ili 300

--- Kraj citata ---

on ima 250 cc pa je za to i narucil,da je uzel za 200 nebi nu imalo svrhu ;)
ko da ti kupis sebi vario za minarelli a vozis vxr ;)

bude se sve vidlo dok se naprave usporedni testovi sa standar/polini/fr4 variomatima..sa mjerenjem vremena uvrzanja do 100 kmh,brzina i vrijeme na 400 m i naravno krajnju brzinu..

robert:
a jednostavno tražit da pošalji više setova rolica?
jasno mi je da nikad neću probat taj vario ali ipak ako talijani žele osvojiti jedno novo tržište onda su sami od sebe trebali staviti par setova!
šta meni znači ako se taj variomat pokazao dobar na nexusu? ništa, zato jer ga nitko nije probao na drugim skuterima osim nexusa!

3alfa3:
Na efzov skut su sadstavljene 15g rolice. Sumnja pada da su preteske. Ove 15,5g ce se na stupnoj busilici olaksat na 13tak grama i probat.
Iako im je dimenzija ista ko i drugim rolicama, zbog oblih rubova koje imaju ne mogu se koristit druge rolice jer vario je projektiran i da se rotira preko klizaca i kalote i zato ti rubovi moraju bit obli.

Kad olaksa rolice, ide test sa njima, a vjerojatno i kombinacija njih i 15g pa cr se sve lijepo izmjerit na cesti i dat konacni sud.

Za sad vario obecaje...

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju