Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
zrakoplovac:
interesantna stvar definitivno,i ja bi ga kupil pa da makar daje i 10% bolje ubrzanje... :drunken_smilie:
samo kaj mi se čini da je to više prilagođeno 4t makinama gdje snaga motora ne ovisi tolko direktno o okretajima ko kod 2t sa rezom koji traži okretaje za svoju full snagu,jer vidim da spominješ i do 1k okretaja manje koje sumnjam da može taj trq control nadomjestit kod 2t...
naravno,prednost mu je trajnost velika (kak bar vele :toothy11:) i taj trq control za linearnije ubrzanje,ali smanjenje potrošnje na 2t čist sumnjam :dontknow:,i da,to je samo mišljenje,možda sam u krivu :icon_thumright:
robert:
šalju variomat na test i spakuju samo 2 seta rolica?
mislim da u hrvatskoj ima više pia 200ccm mašina nego 250 ili 300
efz:
--- Citat: robert - 27 Travanj, 2013, 01:40:09 ---šalju variomat na test i spakuju samo 2 seta rolica?
mislim da u hrvatskoj ima više pia 200ccm mašina nego 250 ili 300
--- Kraj citata ---
.
Poslali su ono sto sam trazio, tj. Set za Nexusa 250 :)
eladio:
dakle na prvu si dobio performanse polinija uz manje okretaja i ugodniji rad.. pa to je isto korak naprijed :headbang:
3alfa3:
--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2013, 08:40:47 ---dakle na prvu si dobio performanse polinija uz manje okretaja i ugodniji rad.. pa to je isto korak naprijed :headbang:
--- Kraj citata ---
I to veliki korak naprijed - ugladjeniji rad, manji okretaji, manje vibracije, manja potrosnja....
S druge strane, i udarac nogom u guzicu je korak naprijed :)
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju