Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
Infernus:
--- Citat: robert - 26 Travanj, 2013, 13:37:40 ---mene više zanima dali moraju biti njihove orginal rolice ili pašu bilo koje druge unutra
--- Kraj citata ---
Mislim da baš njihove moraju bit, rekel je Štef da te imaju drukčije rubove zbog djelomično bočnog klizanja
robert:
--- Citat: ivek_sr - 26 Travanj, 2013, 23:10:54 ---ulala sad bum stiskal f5 sve dok ne vidim kaj to zapravo je
--- Kraj citata ---
neće rezultati tako brzo!
treba se otrijeznit prije pisanja :laughing11:
efz:
Prvi dojam je ok, pomalo zbunjujuc :)
Znaci ono sto je definitivno skuter puno manje vibrira, onaj osjecaj vibracije pod nogama gotovo da ne postoji, nemogu vjerovati da je standard i Polini vario prenosio toliko vibracija....na dodavanje gasa i kroz ubrzanje okretaji su manji za cca 1000-1200 RPM sto na kraju rezultira sa manjom potrosnjom a to je pokazalo i putno racunalo....sami start i medjuubrzanje su dobri, skuter ide lijepo, fascinantno je kako skuter ide odlicno a radi puno mirnije pa je i sam dojam zbunjujuc, jer kad se nesto "dere" podize osjecaj da ide bolje sto na kraju nemora znaciti, top speed je podjednak i okretaji u krajnjoj su takoder podjednaki
Treba se jos poigrati i detaljnije testirati (prolazno vrijeme na istoj dionici sa oba variomata) danas je samo zasrafljen gore i napravlje djir i prvi dojam je pozitivan!
Poslao sam svoje danasnje iskustvo FR4 tuneru u Italiju i cekam povratan odgovor i misljenje, ja bi volio probati lakse rolice al nemam njihove, dimenzije su kao standardne pa se nadam da ce bit dobre samo za test!
robert:
kad ćemo ga probat na vxru?
koliko su teške rolice koje su sada u njemu?
efz:
U setu sam dobio 15g. i 15,5g. za VXRa trebaju 13g. rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju