Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
Peksy:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2013, 13:09:51 ---
--- Citat: Peksy - 06 Travanj, 2013, 12:48:20 ---Kad dode za bb-a obavjestite me :))
--- Kraj citata ---
mozda tebi pomognem...
testirao sam prije godinu i pol, i stavio sam multivar od vxra (leader) na 150ac (BB) i sasvim normalno radi, neki su mi rekli da bi se prijenos sa leadera na bbu trebao ponasati kao overrange.. nisam mjerio promjer multivara bb i leader, ali morao sam malo turpijati po bloku da sve normalno stane, i mogu reci da radi svoj posao sasvim oke...
tako da bih rekao da ako i ne bude za bb masine dostupan, moci cemo se snaci :happy8: :happy8:
--- Kraj citata ---
nije to lose cut :)
robert:
koliko vidim Big Burgije nisu u njihovom planu!
za skutere od 400ccm pa na dalje su predviđeni variomati sa 8 rolica
za sada u ponudi imaju variomate samo za mina i piaggio 50ccm
http://www.variatore.com/sub4/..%5Cvariatore%5CCodificaCVTFR4.pdf
Jurich:
sad sam pogleda video na youtubu...na gileri nexus sam gleda koliko treba vremena do 100 km/h i nema neke razlike sa standardnim variomatom i sa fr4...vidi se da bolje drzi okretaje ali ne i na perfomansama... :icon_scratch:
jeli ima ko linkove zanimljive u vezi ovog variomata?
steeef:
hahah,fascinantni su mi takvvi odgovori,ti vidiš da nema razlike ali lik koi ima tog nexusa i vario piše da ima i da je osjetno bolje..
bezveze se tu sad razbijaju glave,variomat bude testrian s vremenima i mjerenjima i sve bude snimljeno tak da bude sve viđeno i pisano iz prve ruke...
ko i za sve kaj još nie probano i za taj variomat su pisali svašta,pa čak i to da je to serijski variomat 'dorađen' tak da....
Iwo SR Tuono:
meni koliko se cini klizaci su teflonski :icon_biggrin:
nije losa ideja ali tek pravi test ce se pokazat kad dode, dobro izgleda :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju