Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
daRio:
--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 19:34:20 ---
nemogu trenutno reći točnu cijenu, ali cca nekih 30-40ak € je vario skuplji vani od svoje MALOSSI i POLINI braće .......... ako test zadovolji i ako se krene u suradnju imati ćemo konkretnu cijenu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znači cca 100 Eur ???
pajo:
--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 19:35:30 ---
--- Citat: robert - 05 Travanj, 2013, 19:32:29 ---ja se javljam za testiranje tog variomata!
--- Kraj citata ---
testni primjerak koji stiže nekako najbolje paše na Nexusa :redface:
--- Kraj citata ---
taman sam htio pitat na cemu ce se testirat :headbang:
Drnda:
po meni ipak preskupo za vario... ali eto vidjeti cemo kako ce proci na testu.. ako je razlika bas ocita, vjerujem da ce svi nahrliti
robert:
--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 19:35:30 ---
--- Citat: robert - 05 Travanj, 2013, 19:32:29 ---ja se javljam za testiranje tog variomata!
--- Kraj citata ---
testni primjerak koji stiže nekako najbolje paše na Nexusa :redface:
--- Kraj citata ---
još bolje, ako sjebe radilicu onda bar nije moja :toothy9:
efz:
vani je prihvaćen, vidjet ćemo kako će kod nas biti...... nešto je je skuplji ali bi trebao biti dugotrajniji, a treba uzeti u obzir i to da se rolice i klizači mjenjaju znatno rijeđe, radi svojeg specifičnog djelovanja skuter troši manje, manje je osjetljiv na gramažu rolica itd., treba sve uzeti u obzir... evo što su napisali u jednom od mailova "cursors have a long life tested to over 35000Km"
kažem doći će uskoro pa ćemo biti pametniji, zato i nisam htio ništa dogovarati dok se ne isproba prije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju