Ostalo > Svijet računala i mobitela
Hotmail?
Rox-Rab:
kako se 8. travnja gasi msn zanima me dal ce se i hotmail ugasit ili sta ce bit s tim ?
balicdim:
negdje je slična tema već otvorena i već se raspravljalo o tome
msn se gasi, preuzima ga skype
hotmail se kod nekih ugasio/prebacio (kod nekih nije ali hoće) i postaje Outlook
JogFromYamaha:
hotmail ostaje jer je mail service
gasi se MSN odnosno svi postojeci akaunti se prebacuju finalno na skype jer nas je microsoft lijepo unovcio
odnosno kompletnu bazu podataka msn-a prodao skype koji nas sad ubraja kao svoje korisnike jer je microsoft nesposoban napraviti u 10 godina ista za taj projekt osim preimenovati ga svakih par godina
cona_rab:
mail adresa ti ostaje ista osim kad se ideš ulogirat na windows home onda te prebaci na outlook,mene već je. i skype umjesto msn za chat i videopozive,kontakti ostaju isti kao i njihove mail adrese
pošalji mi svoj mail(na fejs,ili pm) jer sad vidim da te nemam,tj. imam ali onaj stari
fleky911:
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Travanj, 2013, 13:51:37 ---hotmail ostaje jer je mail service
gasi se MSN odnosno svi postojeci akaunti se prebacuju finalno na skype jer nas je microsoft lijepo unovcio
odnosno kompletnu bazu podataka msn-a prodao skype koji nas sad ubraja kao svoje korisnike jer je microsoft nesposoban napraviti u 10 godina ista za taj projekt osim preimenovati ga svakih par godina
--- Kraj citata ---
microsoft je kupio skype tako da nije prodao :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju