Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr50r piaggio setup
majic_sk:
--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2008, 12:55:43 ---
--- Citat: majic_sk - 07 Srpanj, 2008, 12:46:43 ---
--- Citat: vpucko - 07 Srpanj, 2008, 12:44:11 ---zast svugdje navodite taj red sponge?? ma serijska spuzva zakooon ;)
--- Kraj citata ---
mene je dino nagovorio :toothy12: iako nisam primjetio nikakvu razliku..al aj...nisu neki veliki novci :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ne bi ni trebao primjetiti neku razliku :toothy11:
--- Kraj citata ---
koji je onda cilj stavljanja ak se realno niš ne dobi...osim malo više zraka...
to je valjda ono da se ima neš, bilošta od malossija :laughing7:
BortNox:
Eo vako men se sviđa onaj setup koji je naveo dino a pošto vidim da ga i ima majić uzet ču ga.E sad di da to uzmem neznam di to ima blizu đakova il ču uzet preko lika iz motokluba đakovo..... :toothy9: :toothy9: :toothy10:
majic_sk:
--- Citat: BortNox - 07 Srpanj, 2008, 15:18:00 ---Eo vako men se sviđa onaj setup koji je naveo dino a pošto vidim da ga i ima majić uzet ču ga.E sad di da to uzmem neznam di to ima blizu đakova il ču uzet preko lika iz motokluba đakovo..... :toothy9: :toothy9: :toothy10:
--- Kraj citata ---
sve osim spuha imaš tu kod nas u hrv...ako se ne varam sve ovo imaš u benconyu u sesvetama...
a spuh naručiš prek nekog od forumaša kad budu stavljali narudžbe...ja sam konkretno od snake-a...dobar je dečko, rado će ti pomoć :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: majic_sk - 07 Srpanj, 2008, 13:13:54 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2008, 12:55:43 ---
--- Citat: majic_sk - 07 Srpanj, 2008, 12:46:43 ---
--- Citat: vpucko - 07 Srpanj, 2008, 12:44:11 ---zast svugdje navodite taj red sponge?? ma serijska spuzva zakooon ;)
--- Kraj citata ---
mene je dino nagovorio :toothy12: iako nisam primjetio nikakvu razliku..al aj...nisu neki veliki novci :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ne bi ni trebao primjetiti neku razliku :toothy11:
--- Kraj citata ---
koji je onda cilj stavljanja ak se realno niš ne dobi...osim malo više zraka...
to je valjda ono da se ima neš, bilošta od malossija :laughing7:
--- Kraj citata ---
Upravo u tome (sto sam boldao). Naime, dobije se vise zraka u svim otvorima gasa sto je ponekad pozeljno. Osobno bi red sponge koristio i na serijali....
Ionako je dobro postelan karb uvijek malo prebogat na malim otvorima, a red sponge tu pomaze...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju