Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
vxr 209
bmwlik:
--- Citat: mrcina - 06 Srpanj, 2008, 21:25:34 ---si naručio serdara ili tek trebaš kontaktirati čovjeka.
--- Kraj citata ---
narucen odavno
vidio sam i da ti prodajes al nemas granu pa mi je onda isto il cekam granu il sve u kompletu
a ja sam bio jedan od prvih koji je imo na vxr serdarevica i onda mi je ponudio da prvi imam u hr novi tri oval sa titan granom karbonskim izlazom.... pa sam se dogovio s njim da cu tu verziju uzet :glasses9:
mrcina:
i koliko čekaš ak se more pitati.
ako imaš staru granu nemoraš je mijenjati.
bmwlik:
3tjedna cekam
pogledaj si na nekoj od gornji slika pa ces vidit da mora ic i grana a ne samo top bar kod vxr-a neznam kak je na x9
mrcina:
--- Citat: bmwlik - 06 Srpanj, 2008, 21:40:42 ---3tjedna cekam
pogledaj si na nekoj od gornji slika pa ces vidit da mora ic i grana a ne samo top bar kod vxr-a neznam kak je na x9
--- Kraj citata ---
koliki ti je promjer grane. ja ču ti reči 3,2 kao i kod mene.
ako ti imaš vxr-a a to je lider mašina onda imaš moj prijašnji orginal auspuh zvan bačva kojeg imaju svi 180/200/250/300 skuteri sa piaggio agregatom.
ako je to to lonac ima šelnu i možeš ga odvojiti od grane.moj ulaz u spuh je za tu veličinu grane.
bmwlik:
--- Citat: mrcina - 06 Srpanj, 2008, 21:55:55 ---
--- Citat: bmwlik - 06 Srpanj, 2008, 21:40:42 ---3tjedna cekam
--- Kraj citata ---
koliki ti je promjer grane. ja ču ti reči 3,2 kao i kod mene.
ako ti imaš vxr-a a to je lider mašina onda imaš moj prijašnji orginal auspuh zvan bačva kojeg imaju svi 180/200/250/300 skuteri sa piaggio agregatom.
ako je to to lonac ima šelnu i možeš ga odvojiti od grane.moj ulaz u spuh je za tu veličinu grane.
--- Kraj citata ---
eto sam si sebi odgovorio
dakle meni je top i medugrana u komadu i onda komad grane od cilindra do medugrane
a ti imas samo top kolko sam ja skuzio :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju