Ostalo > Svijet računala i mobitela
garmin mobile & symbian
[SB]Replica 180:
ako tko koristi , koje karte imate gore ?
zemo323:
Ja koristio.. Koliko se sjecam bila je hrvatska, BiH, srbija i crna gora.. To je bila garmin xt navigacija na nokia 5800.
[SB]Replica 180:
--- Citat: zemo323 - 01 Travanj, 2013, 16:40:34 ---Ja koristio.. Koliko se sjecam bila je hrvatska, BiH, srbija i crna gora.. To je bila garmin xt navigacija na nokia 5800.
--- Kraj citata ---
koliko sam skuzio ,kad natrpas gore garmina , onda moras natrpati i karte, tj. ovo sto si ti imao cro,bih,srb.....
e tih karata ima vise vrsta, od razlicitih proizvodaca, pa me tu treba uputiti ?!
efz:
Ja sam na N71 imao GARMIN ak se dobro sjecam, i funkcioniralo je ok, al davno je to bilo ;D
zemo323:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 01 Travanj, 2013, 17:10:17 ---
--- Citat: zemo323 - 01 Travanj, 2013, 16:40:34 ---Ja koristio.. Koliko se sjecam bila je hrvatska, BiH, srbija i crna gora.. To je bila garmin xt navigacija na nokia 5800.
--- Kraj citata ---
koliko sam skuzio ,kad natrpas gore garmina , onda moras natrpati i karte, tj. ovo sto si ti imao cro,bih,srb.....
e tih karata ima vise vrsta, od razlicitih proizvodaca, pa me tu treba uputiti ?!
--- Kraj citata ---
mislim da je tako nekako bilo, ne sjecam se tocno jer sam to koristio prije 2 godine. Znam da sam iz mapsource-a stavljao karte. Koji je uredjaj u pitanju?
btw. imas PM sa tutorialom koji sam ja koristio :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju