Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore: Grale,Steeef

<< < (4/6) > >>

eladio:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Ožujak, 2013, 22:14:55 ---
--- Citat: Grale - 31 Ožujak, 2013, 21:54:45 ---Di sam ja to tebi rodbinu spominjal?
Warn si dobil zbog dva pm-a samo sa smajlijima sa srednjim prstima.
I niš više nisi napisal.
Prvi sam shvatil ko zajebanciju jer si me i inače znal zajebavat na pm, a dok si drugi poslal jasno je bilo da oćeš vrijeđat.
Neznam kolko si warnova imal,ali si ih više i trebal imat jer si prije stalno spammal i pisal dezinformacije po forumu.
I na kraju oglas ti je obrisan ko i svakom drugom dok isto napravi.
Znači imaš oglas za dijelovima za runner, i onda otvoris poseban samo za ramu.
Ja imam dijelove za npr.ditech,hoću sad otvorit još jedan posebno za pumpu recimo.
Nisam sve čital jer ne stignem, pa eto nemogu na sve trenutno odgovorit jer nemam vremena.
I za kraj, uvijek se pljuvalo po moderatorima koji su bili aktivni,meni je to jasno,jer većina gleda samo svoje interese, i onda dok njim se makne oglas i slično, moderatori su krivi.

--- Kraj citata ---
Pa u privatnim porukama,di bi drugdi spominjao..misliš ako si mod da možeš pisat i radit sta hoces..
pm-ovi uopce nisu bili samo sa smajlićima nego i sa tekstom..daj poruke te stavi ovdje..  :headbang: Kad sam ja tebe zaj** na forumu,jesam nekidan trebao uzet mobitel od tebe i od onda mi ključaš i brišeš sveijedna oglas radi privatnih stvari,a ne iz razloga sto krsim pravila neka..
Sto se tice oglasa pogledaj svoje oglase pa onda pričaj drugome,4 oglasa si znal bumpat po danu..  :binkybaby:
nije ovo vezano za brisanje oglasa,nego za tvoje ponašanje i prema drugim članovima,al sad govorimo o ovom slučaju trenutno!

--- Kraj citata ---

tu nam trebaju dokazi? imate li sacuvane te poruke? runner? grale?

Grale:
Još samo da objasnim smajlic...
On je značil da ako otvoris oglas ponovo,da ce opet završit u otpadu.
Zašto ti nisam slal obavijest?
Zato jer si dugo na forumu,više puta si kršil pravila, pa nisam videl potrebe za ponovnim objasnjavanjem, rekoh valjda je do sad naučil pravila :dontknow:
Za bannom nisam isel,jer do sad koga sam bannal,to je bilo sigurno opravdano i prešlo svaku granicu.
Inače šaljem warnove ko i tebi sad.
A tebe molim da nađeš poruku di sam ja tebi psoval rodbinu,jer to sigurno nije moj riječnik(neke male psovke ilitiga postapalice jesu ko i većini)

Grale:
Ja svoje poruke imam.
Jučer sam bumpal 4 oglasa,ne vidim zakaj to nebi smio?
2 u prodaji dijelova i 2 u ostalim oglasima.
Za mob se nismo dogovorili jer si.mi.nudil neke dijelove koji mi apsolutno ne trebaju.
I nisi se javljal više i kaj sad,ni prvi ni zadnji :dontknow:
Tjedno mi se takvih bar 5 javi i kaj bi sad trebal?

[R]UNNE[R]:

--- Citat: Grale - 31 Ožujak, 2013, 22:20:21 ---Još samo da objasnim smajlic...
On je značil da ako otvoris oglas ponovo,da ce opet završit u otpadu.
Zašto ti nisam slal obavijest?
Zato jer si dugo na forumu,više puta si kršil pravila, pa nisam videl potrebe za ponovnim objasnjavanjem, rekoh valjda je do sad naučil pravila :dontknow:
Za bannom nisam isel,jer do sad koga sam bannal,to je bilo sigurno opravdano i prešlo svaku granicu.
Inače šaljem warnove ko i tebi sad.
A tebe molim da nađeš poruku di sam ja tebi psoval rodbinu,jer to sigurno nije moj riječnik(neke male psovke ilitiga postapalice jesu ko i većini)

--- Kraj citata ---
Vidiš,tvoje namjere nece svatko shvatit..ako zi mozes poslat provokativni smajslić i dat objašnjenje za njega isto tako ja nisam treba dobit warm radi smajlića.

zvonkec_92:
ako ja smijem pitat zašto Grale mene optužuje da sam glavni diler kineskih dijelova na forumu? molio bih da mi citira postove ili oglase di ja konstantno preprodajem kineske dijelove, a kad mu kažem da on preprodaje kineske digitalne vagice odma se prijeti i bahato ponaša a ja prema njemu ljepo..   :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju