Ostalo > Svijet računala i mobitela
real racing 3 na tabletu-ima li itko problema?
Mikac21:
Neznam dali ju igrate ili ne,ja ju gledam na marketu vec pun k,,, ali mi se nikako nije dalo skidat i jucer mi buraz na svom tabletu prestigio dual core i prebrutlno je,i danas si ocu skinit i kad mi skine sa marketa onih 6mb,otvorim igru i prikaze se onaj plavi ekran EA i stoji 4-5 sec i izadje iz igre i tak stalno...neznam sta da napravim.imam alcatel one touch t10 i igra je kompaktibilna sa uredjajem...tak mi je isto i sa zynga pokerom,samo sto nju ni ne otvori,odma ju zatvori :sad1:
animatrix:
skini pored igre jos i real racing 3 graphics aplikaciju kojom podesavas detalje u igri, probaj sa low pa vidi hoce pokrenit.. vrlo vjerojatno se igra starta na high detaljima a tab nije neki high end da moze to odvrtiti
STAGE 6:
ja je imam na tabletu i nikakvih problema s njom :) igra je odlicna :)
Mikac21:
--- Citat: STAGE 6 - 01 Travanj, 2013, 09:51:30 ---ja je imam na tabletu i nikakvih problema s njom :) igra je odlicna :)
--- Kraj citata ---
Koj tabljet imas
Mikac21:
--- Citat: animatrix - 01 Travanj, 2013, 03:16:08 ---skini pored igre jos i real racing 3 graphics aplikaciju kojom podesavas detalje u igri, probaj sa low pa vidi hoce pokrenit.. vrlo vjerojatno se igra starta na high detaljima a tab nije neki high end da moze to odvrtiti
--- Kraj citata ---
skinio sam tu aplikaciju i stavim na low i stisnem enabled i napise mi failed to move directory,,neznam zasto ali uglavnom mi ne radi igra,opet isto...da probam rootat tablet? jer se moze uopce rootat?na njemu je 4.0.3 android,tako sam ga dobio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju