Sportski kutak > Sve vezano za utrke

1. utrka PH Osijek 20/21. 4.

<< < (14/16) > >>

walkay:
@ alfa: Gumy (aerox 180), Dancek (Zip od Luxa), Danijel Turkovic (Zip 180), Drazen Cernosek (SR183 by Laki) oni su svi vozili tunirane 180-ke koji spadaju u No-limit klasu, Anamarija (FXR od Dottore-a), ja (Skipper 180) i mali Marko (SR150) vozili skoro serijale...

3alfa3:

--- Citat: walkay - 23 Travanj, 2013, 14:35:53 ---@ alfa: Gumy (aerox 180), Dancek (Zip od Luxa), Danijel Turkovic (Zip 180), Drazen Cernosek (SR183 by Laki) oni su svi vozili tunirane 180-ke koji spadaju u No-limit klasu, Anamarija (FXR od Dottore-a), ja (Skipper 180) i mali Marko (SR150) vozili skoro serijale...

--- Kraj citata ---

Eh, steta da u HR nije jaca scena pa bi bilo i vise klasa i izjednaceniji skuteri

Sent from my HTC One X

gumy:
na kvalifikacijima smo prva trojica imali razmak u 0.125 sekundi.

sljedeća trka je pula di snaga skutera neigra toliko veliku ulogu ko ovdje, tako da će trke biti još zanimljivije.

derao sam se jer nisam znao di je danček koji je na ravnom bitno brži bio, a vidio sam da žolt nije primjetio da mu dolazimo od iza pa sam se morao koristiti svim načinima :D

vale_46:
heheh, predobar video  :icon_thumright:

@igor210 evo linka pa svi možete pročitati pravilnik

http://ebookbrowse.com/skuteri-dodatak-pravilnika-2011-pdf-d112589364

te-te-ac:
gumeni kao sto sam ti reko.. škoda favorit si ali varao si jer si slagao stazu kak tebi štima...  :icon_biggrin:

gamy :n1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju