Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izletić na mini skuteru

<< < (2/3) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: IZd - 22 Studeni, 2006, 21:37:15 ---Svaka čast! Doista ste većina Vas na ovom forumu stvarno nevjerojatni (u pozitivnom smislu!!!). Ja napravim automobilom 60.000 Km godišnje (a nisam nikakav profesionalni vozač ili trgovački putnik!), a da ne koristim avion ponekad napravio bih još barem 15.000Km i za mene kažu koji me znaju da sam lud koliko putujem. Ali kad vidim i čitav Vaše rute i putovanja stvarno skidam kapu...Doista znate uživati... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

vidi... radim u auto i moto novinama... letim na prezentacije vozam se svukuda a skuteri su mi gušt... inače, na miniju spillo vozio sam se kako bih napravio putopisnu reportažu. a da je zanimljivo, jest!

r.e.!:
Zaista veličanstvena avantura, kada se se uzme u obzir da taj stroj ne može premašiti brzinu od 45 km/h. :laughing7:

filiplatinovicz:
može, može, dok sam jurio niz Medvednicu prema stubici, kazaljka je prešla 50 i došla do graniččnika  :toothy9:
inače po ravnom sa mnom od preko 100 kg, jedva malko predje 40 km/h... uz Medvednicu je išao prosječno ispod 20!

r.e.!:
Na djetu Djediću, na djetu :toothy12: :toothy12:

filiplatinovicz:
ma ne treba, na px-u bi mo brzina bila sigurno 10-20% veća... :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju