Tehnički kutak > Tuning skutera

Rezonantni auspuh

<< < (6/6)

replcnt:

--- Citat: stex3105 - 09 Srpanj, 2008, 00:53:40 ---E postavio sam auspuh i nista nisam dobio na krajnjoj.Ali jace krece prokliza tocak.
A koliko vise trosi sa  rezonantnim auspuhom?

--- Kraj citata ---

mislim da ništa na potrošnji nečeš osjetit, jer mi se taj spuh nečini neki jako otvoren, al et kako kažeš bar ti je start bolji   :icon_thumright:

Crazy Kuree:
najbolje zaključat ovaj topic nema smisla, bogati šta vi svi oćete da se jebete a da vam ne uđe ionak šta serijala sa auspuhom i svim ostalim na seriskom kitu more trošit? Tko gleda u 1l manje više nek ne stavlja ništa nit šta kupuje nek bude zadovoljan s onim šta ima, da je napravit auto od 1500KS da troši 6l možda bi ga svi kupovali

replcnt:

--- Citat: Crazy Kuree - 09 Srpanj, 2008, 01:14:59 ---najbolje zaključat ovaj topic nema smisla, bogati šta vi svi oćete da se jebete a da vam ne uđe ionak šta serijala sa auspuhom i svim ostalim na seriskom kitu more trošit? Tko gleda u 1l manje više nek ne stavlja ništa nit šta kupuje nek bude zadovoljan s onim šta ima, da je napravit auto od 1500KS da troši 6l možda bi ga svi kupovali

--- Kraj citata ---

a gle, čovjek je pito, zanimalo ga, pa smo mu odgovorili i pomogli, sad bar zna   :frajer:

stex3105:
pa da pitao sam nisam znao.I hvala ljudi na pomoci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju