Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt! 2

<< < (8/10) > >>

MarinM:
Bilo je, ali I WANT TO BE SPECIAL  :toothy12: sprej je 40kn i za pripremu samo poslajfas plastiku. Ova velika prednja mi je pala 2 sata nakon farbanja i klizila 2 metra naravno i kao sta se na slici vidi nije joj nista.. tj vidi se ali skoro nista na prvoj slici dolje desno... Sprej je odlican  :headbang: :headbang: :headbang: Bio sam prefarbo komp. misa dok nisam ni znao sta je farbanje znaci nez slajfanja, ciscenja nista u narancasto i jos uvjek drzi boja nije se ni ogrebo ni nista...

MarinM:
Eto ovako nesto ce to izgledat, i stavit cu neke homemade naljepnice preko djelova di je grbavo ili nesto  :laughing7:

ljubo46:
Bude to pre dobro prijatelju :icon_thumright:
Imas ti smisla za to
Nego daj mi reci gore si napisao da ti taj sprej prekriva neke rupice
Na sta si tocno mislio?

MarinM:
Znaci grub je i sprica debelo, npr ovaj sprej prekrije sve one tockice od grebanja plastike npr kad ti ispadne prije farbanja, bas sve prekriva.. onako je neznam... grub i kad farbas ja pofarban i ona sa 40cm zaspricam i dodje bas grubo kako treba i nis se nevidi, npr ove plastike u ubijene a vidis kako je ispala prednja....

MarinM:
Evo ga, aerox je 90% gotov i do vikenda je vec u prodaji :toothy3:

Jos treba onu oko volana,spojit urice,zmigavce i ostalo, zakeljit par naljepnica i gotonooo  :headbang: :headbang: :headbang:

Kako vam se svidja,što biste promjenili mozda jos? Ili pofarbali?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju