Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica
Shiltac:
--- Citat: YamahaSpy - 05 Srpanj, 2008, 13:37:29 ---Evo ovako imam pitanje. Danas sam kupio tropya za svog spy-a. Zanima me dali je normalno da se ne dobiju dihtunzi ili su zaboravili stavit u kutiju?? Uzimo sam tu kod nas u Starom Cicu, ne vjerujem da bi zajeb. jer stvarno super rade posao.
--- Kraj citata ---
zaj#bo te neko! dihtungi moraju iti!
igor.sb:
--- Citat: zac183 - 05 Srpanj, 2008, 13:06:08 ---Kolko bi mi izdržala serijska radilica za base setup, nema puno lufta!!!
--- Kraj citata ---
sta jel nema nigdje radilice topove??
za base ti uopće ne treba druga radilica, serijka i vise nego dovoljna samo promjeniti lezajeve, semeringe i gasss
zac183:
--- Citat: igor.sb - 05 Srpanj, 2008, 14:04:45 ---
--- Citat: zac183 - 05 Srpanj, 2008, 13:06:08 ---Kolko bi mi izdržala serijska radilica za base setup, nema puno lufta!!!
--- Kraj citata ---
sta jel nema nigdje radilice topove??
za base ti uopće ne treba druga radilica, serijka i vise nego dovoljna samo promjeniti lezajeve, semeringe i gasss
--- Kraj citata ---
pa ima ali si raazmišljam davat 800kn ak je ova dobra, kolko bi zdržala ta radilica za base???
Shiltac:
više nego kit!
ryder on the storm:
ja imam serijsku radilicu zasad na mhr replici, bi se moglo šta dogodit?
sa serijskim scootom sam napravio 12000km, kit ima 60 km, još ga razrađujem,koliki je vijek trajanja radilice serijske, i šta se desi ako pukne?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju