Ostalo > Foto, video, music...
Kvaliteta Magnat zvucnika?
VEPAR:
Moj savjet da definitivno pocekas s bilo kakvom ugradnjom dok ne skupis opremu tj kablovi,pojacalo,malo damping materijala za vrata i ostalih sitnica.A što se tiće ugradnje elipsa u stražnj dio auta to definitivno nebi preporucio. Imas na netu po oglasima dosta dobrih 16-tica pa uzmi dva para i sve to spoji u aktivu na pojacalo.I na kraju i naj važnije sve ce to svirati onoliko dobro koliko budes novaca ulozio.
Drnda:
ukratko, jel nazad bolje staviti 16-ke ili elipse kao zvucnike ?
ne mislim zvucnike spajati na pojacalo, samo da sub gura....
u kuci imam prilicno kvalitetno ozvucenje, ali u autu ne naginjem nekoj pretjeranoj kvaliteti, (nemam u planu dampirati auto, niti raditi panele u vratima i to)
znaci samo da svira relativno glasno bez da imam izoblicavanje zvukova ili da krči iz njih..
Tomi_ZG:
Stavi onda 16ice iza,previse se zamaras s tim s obzirom da gledas prakticki najjeftinije modele,u tom low end rangu tak svejedno kaj stavis
Drnda:
a posto je sub 300w rmsa, traziti cu neko ok pojacalo koje barem daje 300-400w rmsa u bridgeu, bolje je da je jace malo od samog zvucnika radi grijanja.. a kad to ubacim, zadnje zvucnike necu ni osjetiiti toliko... vise gledam da ako izvadim sub tj dok ga ne stavim imam relativno oke zvuk bez izoblicavanja kad se pojaca...
Lugburz:
ja san ima nazad blaupunkt okrugle 17cm 120w max i bia mi je s njima bolji zvuk nego s bilo kojim elipsama sta san ih ima u zivotu,tako da meni nazad od sad samo okrugli igraju...
a naprid iman mac audio 13ke i sluze dobro,a vikendom prolaze postene torture
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju