Društveni kutak > Aerox klub

Aerox klub

<< < (7/17) > >>

andy:
Narafno da nas ima  ;D

PROOF:
mogli bi svako stavit slikicu svog roxa tu ili?

dhorvat:
Pa kaj nema više Yamahi Aerox? Ja sam ih više u mojoj okolici vidio nego kaj ih se prijavilo ovdje u klub  :rofll:

xtaCy:
kasnim ajme al et, vozim i ja roxa, nazalost sve serijski  :( :( :( :(
daj napravite neki topic gdje bi bio opisan najbolji setup za roxa, ako moze da stavite i cijene  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: (jer neki govore stavi zx-a, drugi kazu stavi polinija a treci yasunija...tak da se traži neko iskusan koji bi napisao i opisao zašto ovo , zašto ono....h)
hvala unaprijed  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Shiltac:

--- Citat: xtaCy - 12 Travanj, 2009, 18:53:46 ---kasnim ajme al et, vozim i ja roxa, nazalost sve serijski  :( :( :( :(
daj napravite neki topic gdje bi bio opisan najbolji setup za roxa, ako moze da stavite i cijene  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: (jer neki govore stavi zx-a, drugi kazu stavi polinija a treci yasunija...tak da se traži neko iskusan koji bi napisao i opisao zašto ovo , zašto ono....h)
hvala unaprijed  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

pročešljaj malo tuning, tema ti je vrlo opširna..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju