Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR - povijest modela?

<< < (2/2)

shegy:
drugačije su rame, ovisi o mašini i prihvatu mašine na ramu,
mislim da su ''jako slicne'' morini/ditech i piagio ako se nevaram , zaboravio sam
bilo je i nekih razlika u plastikama ali to je sve islo jedno na drugo

Iwo SR Tuono:
Ako slazes SR najbolje sto mozes napraviti je staviti piaggio masinu na 2003 ramu koja je bila ditech ili morini karb, plug & play uz sitne dorade i onda je to ultimativni skuco :D
premda mislim da kotac stoji malo previse prema unutra ali mozda rijesit neki subframe nebi bilo lose  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Grale:
Ili nać tu prijalaznu godinu s morinija na piaggio, di je već piaggio mašina, a stari model srke :D
Prošle godine smo frend i ja jednu išli gledat, oko 5000 kn je bila cijena, šteta kaj je vukla u stranu brutalno :sad1:
Boja identična mojoj(ona fluoro-red se zove ak se ne varam)...

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Grale - 26 Ožujak, 2013, 15:42:30 ---Ili nać tu prijalaznu godinu s morinija na piaggio, di je već piaggio mašina, a stari model srke :D
Prošle godine smo frend i ja jednu išli gledat, oko 5000 kn je bila cijena, šteta kaj je vukla u stranu brutalno :sad1:
Boja identična mojoj(ona fluoro-red se zove ak se ne varam)...

--- Kraj citata ---
e da, samo nac tako nesto a da valja je lutrija,ja da ga imam nebi ga prodo nikad pa ni tad, to je vrhunski model koji ima sve, kult starog sr-a i kvaliteta piaggio masine :)

Grale:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Ožujak, 2013, 16:32:07 ---e da, samo nac tako nesto a da valja je lutrija,ja da ga imam nebi ga prodo nikad pa ni tad, to je vrhunski model koji ima sve, kult starog sr-a i kvaliteta piaggio masine :)

--- Kraj citata ---
Točno to, govoril sam frendu da spustimo cijenu, pa uzme druge vilice ili kaj već je problem, al nije štel...Eto budale :toothy3:
Inače je očuvan dosta bil, al ga je vjerojatno razbil pa kupoval nove plastike jer su u super stanju bile... Tu i tam sitna ogrebotina...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju