Tehnički kutak > Tuning skutera
pomozite
igor.sb:
--- Citat: kecbaya - 04 Srpanj, 2008, 22:32:21 ---kolko bi doso motor gilera 50 kubika sp,sa full malossievim djelovim od prenosa,do struje....i s najacim kitom....i sa nardom...jel puno dat 8000kn a preso je 87000km...djelove je mjenjo naravno svako 20000-25000km!!!????
--- Kraj citata ---
jesi ti retardiran ili sta u vezi te kilometraze
a setup ono najace ono full nardo ovo ono
de sta ti izvodis i sta kupujes
vpucko:
de mislim liku stvarno!! bozeee moooooj, sta sve tu nece bit postano isuseeee.... de mislim da bi stvarno netko trebao intervenirat kad neka osoba konstantno pise gluposti ovake, sa stalno ovakim komentarima samo bzvz ljudima ubija volju za forumom!
kecbaya:
tolko mu na cajgeru piše...šta ja znam kolko je preso,motor mu je na race....pito sam mišljenje
igor.sb:
sve sto si napisao nema veze s vezom
sve full malossi, najjaci kit ovo ono a djelove mjenjao svakih 20000-25000km :toothy12:
de pitaj ga ponovo :icon_thumright:
ili opet nesto izmisljas :binkybaby:
vpucko:
--- Citat: kecbaya - 05 Srpanj, 2008, 01:29:05 ---tolko mu na cajgeru piše...šta ja znam kolko je preso,motor mu je na race....pito sam mišljenje
--- Kraj citata ---
e gle ovo ispao si glupan i lazov jos ono vece kad si stavljao pod "svoje slike" slike tajfuna od nekog drugog lika, zar tebi stvarno nikad dosta sramote i ponizavanja??
ko fol tamo si pricao da imas slozen haj end sad tu gluposti pricas! daj jbt!
i btw. sta ti to znaci, da je slozen gore takav setup ili sta? i ajd mi reci sta je slozeno gore? zx + gljiva :laughing9: :laughing9: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju