Tehnički kutak > Tuning skutera
pomozite
Drnda:
keca prvo due+ ti je midrace kit, a ne high end, i nema sanse da ce i priblizno toliko preci. a te pare ja nebi da i da mi daje sve novo na njemu. Radje stavi na svog tajfuna MHR replicu AC, ostavi taj auspuh i stavi deltu. to ti je dovoljno...
P.A.L.A.C:
nadam se da me ljudi razumiju zasto sam odusto od davanja odgovora na ovakva a i ostala pitanja, jednostavno smisla vise nema.
niko ne koristi search niko ne cita faq, ajd u k**ra*, ne vrijedi trosit vise rijeci, da neko uleti sa spikom dal da uzmem za 8 k kn high end skut od 45644643km a gore je zx, rms radilica, i due+.
umjesto da ode u faq i procita ovako nesto:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3115.0
i odma vidi di ti djelovi uopce spadaju, kolko traju i sl.
ratz_hell:
hehe...svidja mi se, ova prica....i kako ste sve zakomplicirali, ali skuter koji je star 5-6 god presao 87000km....to mi neide nikako...sta isao je zg-st 3 puta tjedno?stvarno puno...
kecbaya:
sta ima veze kolko je preso,jedan mi je prijatelj sa gilerom 125 u 7dana preso 15000km...imam svakakvi budala,jedan je iso sa gilerom nafriziranom na midrace sarajvo-zagrbe-ancona-dubrovnik-podgorica-beograd u 10dana i kolko tu ima kilometaraaaaa.....punoooo
SlowRider:
--- Citat: kecbaya - 06 Srpanj, 2008, 21:34:48 ---sta ima veze kolko je preso,jedan mi je prijatelj sa gilerom 125 u 7dana preso 15000km...imam svakakvi budala,jedan je iso sa gilerom nafriziranom na midrace sarajvo-zagrbe-ancona-dubrovnik-podgorica-beograd u 10dana i kolko tu ima kilometaraaaaa.....punoooo
--- Kraj citata ---
15 000km u 7 dana? :icon_scratch:
Mislim da bi tom liku otpala jaja i sumnjam da je to mogao ostvariti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju