Općenito > Trgovine
Nosač za navigaciju ( iPhone4 )
danc00:
Teško budeš nasel baš za skuter, ja sam tražio po ebayu i svi su samo za volane, nemres montirat na skuter.
Jedino da probas kupiti sa ebaya pa si ga dodatno prepravis, barem nisu skupi, nade se za par dolara sa free shippingom.
Sent from my HTC One X
steeef:
kupi za auto i ovaj zatvoreni za bicikl/motor i onda uzmi auto nosač,on ima dolje onu vakuun gumu koju nakeljiš na šajbu od nexusa a na taj nosač onda ovaj zatvoreni stalak za mob.
pajo:
Ja sam htio isto to predlozit sta kaze steff.probao sam na satovima od starijeg runnera I dobro drzi nisam testirao do krajnjih granica dokle moze drzati,ali ako drzi na prdekalu od 180cc 2t koji ima vibracija na pretek mislim da ce na nexusu biti ok...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
steeef:
--- Citat: pajo - 26 Ožujak, 2013, 11:58:18 ---Ja sam htio isto to predlozit sta kaze steff.probao sam na satovima od starijeg runnera I dobro drzi nisam testirao do krajnjih granica dokle moze drzati,ali ako drzi na prdekalu od 180cc 2t koji ima vibracija na pretek mislim da ce na nexusu biti ok...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
na nexusu je bolje i spretnije kad ima vjetrobran pa se bolje more zaljepit i držat kad nema udara vjetra ni ničeg,uglavnom kupiš si oba i imaš i za auto i kombiniraš i za skuter od ta 2..
albin1:
Od 2.4 imaš u lidlu nosač mobitela, dosta je jeftino i ja ću sebi kupit: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-306F6F42-673ABF62/lidl_hr/hs.xsl/index_31709.htm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju