Tehnički kutak > Tuning skutera

koje gume -16" ?

<< < (6/7) > >>

john_wayne:

--- Citat: Aleksandar - 29 Siječanj, 2007, 18:21:51 ---Buraz ja imam iza sava mc29 sporty++  :icon_thumright: :icon_thumright:

prejebačko ,ko žvaka .sad vani 0° a naginjes se ko konj kako drze dok se malo zgriju  :icon_thumright:.meni je dimenzija tj sirina iza 140..oko 300 kn je zadnja guma za moj motor  :icon_thumright: po ljeti doslovce radis sta hoces,a i po kisi su dosta dobre.bolje neg mc 16 na suhom  :icon_biggrin:

prije sam imo sava mc 16 pa to je smece nad smecem,taj model nis nevalja..takoder sam imo i pirelli ,takoder smece nad smecem

michelin i bredgestone nisam imo prilike vozit al vjerujem da su 5 puta bolje od  save.sljedeca guma je michelin ili slicno,bas me zanima.

--- Kraj citata ---

ja bi isto stavio bridgestone, ali neznam da li ima u tim dimenzijama...

Doomsday:

--- Citat: john_wayne - 29 Siječanj, 2007, 18:30:23 ---
--- Citat: Aleksandar - 29 Siječanj, 2007, 18:21:51 ---Buraz ja imam iza sava mc29 sporty++  :icon_thumright: :icon_thumright:

prejebačko ,ko žvaka .sad vani 0° a naginjes se ko konj kako drze dok se malo zgriju  :icon_thumright:.meni je dimenzija tj sirina iza 140..oko 300 kn je zadnja guma za moj motor  :icon_thumright: po ljeti doslovce radis sta hoces,a i po kisi su dosta dobre.bolje neg mc 16 na suhom  :icon_biggrin:

prije sam imo sava mc 16 pa to je smece nad smecem,taj model nis nevalja..takoder sam imo i pirelli ,takoder smece nad smecem

michelin i bredgestone nisam imo prilike vozit al vjerujem da su 5 puta bolje od  save.sljedeca guma je michelin ili slicno,bas me zanima.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

'benti miša, jel ja govorin kineski... :laughing7:

NEMA BRIDGESTONE U TIM DIMENZIJAMA, NI PREDNJAN NI ZADNJA; NITI BLIZU... :jerk:

Nema Sava MC 29 Sporty 3+ u tvojin dimenzijama... Niti drugih proizvođača nemaš baš izbora, i najbolje ti je češće minjat Savu, kako san ti lipo reka...

MC 25 100/80-16 naprijed i MC 28 110/70-16 nazad

I to ti je to... Ufff... :happy8:

StreetRunner:
UUUUUUUUU pošizija nam Doom.Dobro,dobro znan ja šta je.Biće te žena ljutila :laughing7: :laughing6:Zezan se :laughing7: :laughing7:A ništa uzmi onda Savine Doom zna dosta o opremi i prodajnim mjestima tako da ono što ti on kaže nema greške(bar je tako bilo dosad)

john_wayne:

--- Citat: Doomsday - 30 Siječanj, 2007, 19:09:23 ---
--- Citat: john_wayne - 29 Siječanj, 2007, 18:30:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

'benti miša, jel ja govorin kineski... :laughing7:

NEMA BRIDGESTONE U TIM DIMENZIJAMA, NI PREDNJAN NI ZADNJA; NITI BLIZU... :jerk:

Nema Sava MC 29 Sporty 3+ u tvojin dimenzijama... Niti drugih proizvođača nemaš baš izbora, i najbolje ti je češće minjat Savu, kako san ti lipo reka...

MC 25 100/80-16 naprijed i MC 28 110/70-16 nazad

I to ti je to... Ufff... :happy8:

--- Kraj citata ---

:notworthy: nemoj se ljutit, ja sam NooB gume.... :notworthy:

Doomsday:

--- Citat: john_wayne - 30 Siječanj, 2007, 19:40:37 --- :notworthy: nemoj se ljutit, ja sam NooB gume.... :notworthy:

--- Kraj citata ---

E, da, zaboravija san ti reć možeš slobodno kupovat ove dimenzije sa oznakom P (do 150 km/h), ne tribaš plaćat više za istu dimenziju sa oznakom S (do 180 km/h) jer je ionako u pitanju 50-tka... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju