Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-malossi mhr replica stelanje pomoc

<< < (4/5) > >>

vikiiii95:
okani se uljne pumpepogotovo kod kita...oko delte neznam sto imas filozofirat kupis sute od malossija za svaku boju ti pise na kolko okretaja ce ti motor povuc(veci okretaji veca snaga),sto su tvrdi na vecim okretajima pocne vuc...ugl stavi neke srednje sad nez koja boja je ugl 3 su uvjek boje stavi one srednje jer imas kit.prvo to napravi pa vidi kolki sut dobivas a onda odi na roline da vidis koji najbolje nastavljaju taj sut

3alfa3:

--- Citat: vikiiii95 - 30 Ožujak, 2013, 13:24:52 ---oko delte neznam sto imas filozofirat kupis sute od malossija za svaku boju ti pise na kolko okretaja ce ti motor povuc
--- Kraj citata ---

Nije bas tako jednostavno. Sto ako variomat pocne radit prije kuplunga i promijeni prijenosni omjer?

Sent from my HTC One X

Runner-Rab:
A njemu je to valjda lako a delta  ima pun k kombinacija jer se stela i sa utezima

cone4u:

--- Citat: cone4u - 28 Ožujak, 2013, 22:26:38 ---1. predstavi se
2. pogledaj privatne poruke
3. Ja ti mogu nategnuti sajlu od uljne...

--- Kraj citata ---
BUMP

Black Runner:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Ožujak, 2013, 18:58:03 ---w7 bi se trebala kombinirat sa vecom ler diznom i bogatijim klipicem inace ce bit gushenja na manjim otvorima gasa i na startu.
Barem je kod mene bilo tako

Moj setup sa malossi pakiranjem dellorto (i 19 i 21) karba je bilo:

-mhr replika kit + yasuni r
-karb potpuno serijski (cak i glavna dizna)
-airbox preradjen po uputama malossija i u njemu red sponge
-multivar2000 sa (cini mi se) 5,5g rolicama ili tu negdje (izmedju 5 i 5,7g)
-malossi kevlar remen

Onda sam samo preradio karb i za skoro litru smanjio potrosnju, a zadrzao performanse

-ler dizna 50
-igla w7 dignuta za 1 zub (na 2 zubu)
-klipic 40
-glavna dizna 85

--- Kraj citata ---

Koji je bio serijski setup karba 19?
Koja glavna, ler dizna , klipic, igla?
Kako si preradio airbox?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica