Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 PRO vs Yasuni Z
Josip:
kao sto su ti decki vec rekli, ali ako je dvojba izmedu ova dva asupuha mozda cak i stage6
PRO je spuh koji se svrstava u klasu sa yasuni city 16 i polini for race, radi do 12 t rpm, ali ima dosta sirok powerband, (mislim cak i najsiri od citave ponude), skoro 2 t rpm-a tako da ga nije tesko nastelat
cijenom je dosta privlacan, jedino sto su rekli iz iskustva ljudi koji ga posjeduju da im kvaliteta nije najjaca strana
danc00:
--- Citat: Josip - 24 Ožujak, 2013, 10:02:00 ---kao sto su ti decki vec rekli, ali ako je dvojba izmedu ova dva asupuha mozda cak i stage6
PRO je spuh koji se svrstava u klasu sa yasuni city 16 i polini for race, radi do 12 t rpm, ali ima dosta sirok powerband, (mislim cak i najsiri od citave ponude), skoro 2 t rpm-a tako da ga nije tesko nastelat
cijenom je dosta privlacan, jedino sto su rekli iz iskustva ljudi koji ga posjeduju da im kvaliteta nije najjaca strana
--- Kraj citata ---
Preporučaš mi midrace spuh za base kit...SUPER :BangHead:
Josip:
dobro danijele, smiri se, nema potrebe za takvim nastupom
ne preporucam, samo objasnjavam kakav je to auspuh, i da moze radit i na base setupu i na slabijem midrace jer ima sirok powerband i tvrdim da moze i vise nego dobro radit sa base kitom, dok mu yasuni z nece potpuno iskoristit kit, jer je namjenjen vise za stock termogrupu, a moze proc i pod base, a sa PRO auspuhom slobodno moze kasnije nastavit sa friziranjem jer nece bit ogranicen
njegova je stvar sto ce on kupit, jer su to dva auspuha koja su u istom cjenovnom rangu pa se vjerojatno decko zbog toga dvoji izmedu ta dva auspuha
ghostrider678:
Ako je yasuni z u rangu sa zx-om onda njega necu sigurno, posto imam next r a i on je tu negdje po snazi.
Stage6 pro sam mislio jer citam na attacku da se moze nositi sa skoro svim sport auspusima na sport cilindrima, cak i jaci da bude.Yasuni r mi je preskup vec.
Sta mislite o hebo performeru, dopler s3r u odnosu sa next r?
3alfa3:
Od ova 2 svakako s6pro.
Idelano, yasuni r. Iz puno razloga.
To sto je yas r skuplji se brzo isplati jer na njemu vunu prakticki nikad ne treba mijenjat. A da ne pricam da je u odnosu na s6pro u kvaliteti razlika ko mercedes i lada
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju