Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem karb 19

<< < (4/5) > >>

seba:

--- Citat: gumy - 06 Srpanj, 2008, 20:55:39 ---moraš filter preraditi, sa karbom se dobije nacrt

--- Kraj citata ---

Da treba ga izbušiti pokraj one lulice! Danas sam probao krug sa prerađenim airboxom i išao je super iza 40 km/h a do 40 km/h ga je gušilo! Peobam drugi krug i idem po uzbrdici 70km/h (po cageru) i poćne padati brzina i nekako skut zacvili i ugasi se, onda ga upalim i ide dobro do kuće 500m! Šta je sada to? Tako mi je i sa neprerađenim airboxom radio!

vpucko:
ufff ako je zacvilio i ugasio se, necu te plasit al rekao bih da si preeevise zraka dao i da je malo zacvikao!! rastavi pa pogledaj? tako je meni bilo!

SlowRider:

--- Citat: gumy - 06 Srpanj, 2008, 20:55:39 ---moraš filter preraditi, sa karbom se dobije nacrt

--- Kraj citata ---

Jel se moze taj nacrt staviti u FAQ?

seba:

--- Citat: vpucko - 07 Srpanj, 2008, 15:29:12 ---ufff ako je zacvilio i ugasio se, necu te plasit al rekao bih da si preeevise zraka dao i da je malo zacvikao!! rastavi pa pogledaj? tako je meni bilo!

--- Kraj citata ---

Kkako a i sa obićnim airboxom je zacvilio!

seba:

--- Citat: vpucko - 07 Srpanj, 2008, 15:29:12 ---ufff ako je zacvilio i ugasio se, necu te plasit al rekao bih da si preeevise zraka dao i da je malo zacvikao!! rastavi pa pogledaj? tako je meni bilo!

--- Kraj citata ---

Pa šta bi još bilo da je zacvikao? Nebi palio ili ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju