Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji Wingbell?
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 04 Srpanj, 2008, 22:52:30 ---Pa reci zasto wingbell ??? :angry9:
--- Kraj citata ---
Kako da ti strucno odgovorim?
E da, znam...
Zato sto je najbolje ;D
hac:
alfa je ubačeni agent,radi za malossi ;D.......vaso svejedno ti je na takvom setupu,malossi wingbell bi trebala bit vrhunska kvaliteta,ne trebaš se s tim opterečivat,uzmi wingbell pa ak nekad odlučiš stavit dužu getribu imat češ 1 brigu manje
3alfa3:
--- Citat: hac - 05 Srpanj, 2008, 06:40:47 ---alfa je ubačeni agent,radi za malossi ;D.......
--- Kraj citata ---
;D
Ma jok, nego iskustva drugih jer zvono je jako dugo na trzistu i svi imaju samo rijeci hvale, a i sam sam ga imao jedno vrijeme u kombinaciji sa Delta kuplungom i to je cisti sex - ko da su radili ferode kuplunga tako da sto bolje grizu Wingbellov celik. Nakon toga sam stavio obicno zvono i startovi nisu bili tako uvjerljivi.
P.S.
prodao wingbell jer sam taj dan trebao neke novce, a kad sam ga ponovo htio kupit nije ga trenutno bilo. Kako mi je onda zvono trebalo jer sam staro unistio (spigane pakne Delte su pocele krivo trosit zvono i dobilo je brazde) kupio sam u ducanu obicno zvono koje i sad vozim.
vpucko:
vasso to ti tu doso pitanja postavljat da na ss.u ne ispadnes mulac posto si tamo The Man who Knows it All
ili?
haa?
vasso123:
Lol,neznam odakle ti ta ideja,ja sam i tamo postavljo ovakva pitanja,ali niko ne odgovara,ovaj forum je trenutno vise IN,vise ljudi je online,i vise odgovora dobijem na neka pitanja... :party046:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju