Tehnički kutak > Injection

Ditech-dodaje gas i gasi se u leru

<< < (3/4) > >>

rs50e9:
Kako da napravim IC ?
i za te gumice imam losa iskustva ipak je to pritisak i zamor materijala, pa jedno skidanje mozda znaci da nece drzat pritisak kad se vrate?

zar nema neki ducan s moto sitnicama
i gdje se taj regulator moze nabavit?

Grale:
Gumice možeš kupit u maloosijevom setu dihtunga za maloosi sport.
Sad koje se sve dobiju, to neznam :dontknow:
Regulator kupiš polovan, nađu se, trebaš malo pronjuškat samo po forumu.

rs50e9:

--- Citat: Grale - 26 Ožujak, 2013, 18:52:28 ---Gumice možeš kupit u maloosijevom setu dihtunga za maloosi sport.
Sad koje se sve dobiju, to neznam :dontknow:
Regulator kupiš polovan, nađu se, trebaš malo pronjuškat samo po forumu.

--- Kraj citata ---

hvala vidim da se bas ne snalazim
u auto svijetu imamo ljude koje zovemo draguljari
oni imaju sve, al imaju i cjene.
malossi set sihtinga jer onda moram imat nesto od malosija to se sjecam kao klinci to jeneki tuning taj malosi?

kako se ic radi?
i mislim da sam dobio tebe za preporuku za servis, pa ovim putem da te pitam jesi voljan pogledat poslusat mojeg "pacijenta"?

Grale:

--- Citat: rs50e9 - 26 Ožujak, 2013, 18:57:23 ---

hvala vidim da se bas ne snalazim
u auto svijetu imamo ljude koje zovemo draguljari
oni imaju sve, al imaju i cjene.
malossi set sihtinga jer onda moram imat nesto od malosija to se sjecam kao klinci to jeneki tuning taj malosi?

kako se ic radi?
i mislim da sam dobio tebe za preporuku za servis, pa ovim putem da te pitam jesi voljan pogledat poslusat mojeg "pacijenta"?

--- Kraj citata ---
Da malOOsi je tjunerska marka, najbolja inače :headbang:
Oni imaju kit maloosi sport, za koji naravno imaju set dihtunga kao zamjenski dio tog kita.
Košta oko 70 kn, a tamo se nalazi dihtung ispod cilindra(maloosijevog), dihtung glave(gumice), i gumice injectora.Pošto ne postoji maloosi injector(jer da postoji, ljudi bi ga kupovali jer bi vjerojatno automacki dobivali s njim bar 10 konja i 25 krajnje i iako bi bil skuplji od ostalih bil bi svejedno najbolji), te gumice su iste ko i serijske, samo ih maloosi proizvodi(moš mislit, samo ih upakiraju pod svoje ime od neke kineske tvornice).

Što se tiče servisera, možeš ga odvest u neki servis(tu bi eventualno ti mogel moto-mondo preporučit), ali računaj na vjerojatno enormnu cifru.
Ili možeš ić na soluciju nekog ko radi doma.
Evo pitaj Iveka_sr-a, on je imal ditecha, slagal ih je dosta, a i iz zg je. :icon_thumright:
P.S.neznam kak si mene mogel dobit za preporuku,nit sam serviser niti ikaj slično :P
P.P.S. Mislim da sam ti već reko na pm di ti se nalazi baza grešaka i kak se radi dijagnostika, ali očito nisi ni pogledal, ali evo da te uputim direktno na temu, pošto je ovaj forum baš kompliciran za korištenje :icon_biggrin:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,66060.0.html

rs50e9:
da da vidio sam to, al sam mislio postoji neka verzija preko laptopa ili tako neko spajanje
a sto se tice foruma, nema pomoci nama botovima je tesko ovako ili onako. jednostavno mora blinkat da bi ja to vidio  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju