Općenito > Trgovine

Gdje kupiti motoristicki sator?

<< < (2/4) > >>

Reponja:
Iz iskustva sa moto-susreta;
Ionako ćeš na spavanje ići pod gasom, dakle, ne treba ti neka izolacija ni vrhunska udobnost, bitno je da odspavaš.
Nećeš ići na susret računajući na spavanje u šatoru ako je kišno vrijeme (gledaj realno, mala je vjerojatnost da ćeš
na susret dok vani pada kiša), tako da ti ne treba neki polu-profi šator za kojeg ćeš iskeširati protuvrijednost noćenja
u apartmanu. Jednostavno nećeš iskoristiti njegov potencijal, a platiti ćeš za to.
Meni se najboljom pokazala kombinacija šatora (za 2-3 osobe) i vreće za spavanje. Ja sam tip osobe koja će zaspati
kad joj se spava, neovisno o mjestu i lokaciji, tako da mi je samo bitno da se ne probudim ukočen. Tome služi vreća za
spavanje.
Za moje potrebe mi se dobrim pokazao i šator iz Metroa (Plodina, Konzuma, Peveca, Bauhausa...), 160ak kn, 200x140cm.
Ako ne planiraš ići u kontinentalne krajeve za vrijeme sezone (dakle, na susrete uz more), više od toga ti ne treba.  :icon_thumright:

Edit;
Čisto da imaš predodžbu o količini prostora koji zauzima, ovako je to izgledalo na mojoj Sonji;

Grale:
Onaj tak-tak sam isti kupil prošle godine u kauflandu za 100 kn na akciji,al ga nisam još isprobal nažalost :(
Ali sam u sličnima provel dosta motorijadi i ok su za te pare.

@Reponja - očito nikad nisi bil kod nas na šoderici na moto skupu,jer je to već tradicija da kiša lije ko luda ( jbg sredina 6.mjeseca, ilija se vozi kočijama vo-no :P )

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2013, 18:06:48 ---motoristi aka bajkeri spavaju u vrecama ili ni to

satori su za pickice  :raspa: :raspa:

louis ?

--- Kraj citata ---

to što ti spavaš pokraj šatora bez vreće i čarapa ne znači da i drugi tako spavaju

Marko8:
Ja volim na putovanju udobno spavati, ako je smještaj preskup uvijek je tu šator + vreća, vjeruj mi neće ti biti žao 500 i više kuna ako kupiš šator s finim ventilacijskim otvorima, sa ''hodnikom'' za izuti se i koji ne prokišnjava, jer nikad neznaš kad će opaliti kiša, kada se jednom probudiš u onom smeću iz kauflanda za 89,99 proklinjat ćeš i kaufland i smeće od šatora  :icon_thumright:

Drnda:
ma ovo sto je Reponja rekao, na to sam mislio..cisto da ima formu satora, da je natkriveno...
koliko dodje vreca uopce?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju