Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs NRG power vs SR r

<< < (11/20) > >>

zac183:

--- Citat: igor.sb - 04 Srpanj, 2008, 01:02:59 ---a sta je taj minarelli toliko poseban  :dontknow:
[/quote

Morini vs Minarelli 2 : 1

Kaj misliš igor??? :toothy9:
--- Kraj citata ---

Rossi:
evo gledam i opet price one ...skine blokade i ostalo sve serijala i ide 92 ,100 i tako ......jest mozda ako ides nizbrdicom 50% ....jbt onda oni sto stave npr kakav kit mal jaci ..npr midrace i to...pa po 150 bi trebali ic a sa kakvim high end oko 200 do 250 sve zavisi kako ga nastima :D ........ a sto se tice ovog odabira skutera...ili bi Aeroxa uzeo rossi replicu.....ili bi uzeo Gp1 open .....jest da nije na spisku ali onak po izlgedu mi je nekako najljepsi on pa runner.....pa aerox ....

andy:

--- Citat: igor.sb - 04 Srpanj, 2008, 01:02:59 ---a sta je taj minarelli toliko poseban  :dontknow:

sta on ima a drugi nemaju, osim karba zabijenog u plastike

--- Kraj citata ---

jbt to i mene malo iritira..aaaaaaaa

al ima lijep izgled izvana, a i mašina je kvalitetna u minarelli-a....
al ih i ima zato ko govana... ;D

DvdAerox:
svaki put kad pogledam novog nrg-a mi se  cini da ovi iz piaggia pokusavaju unojeti linije od roxa na njemu (kozna zasto), aerox-uvjek isti koliko godina? nrg se stalno mjenja zbog relativno ne atrativnog izgleda...ajj mi recite da su ljepi zadnji zmigavci....bljak....

radje bi uzeo ntt mc2 mc3 ovi su skuteri imali dusu, a ne taj novi pseudo-sminkeraj  :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: DvdAerox - 04 Srpanj, 2008, 08:26:13 ---svaki put kad pogledam novog nrg-a mi se  cini da ovi iz piaggia pokusavaju unojeti linije od roxa na njemu (kozna zasto), aerox-uvjek isti koliko godina? nrg se stalno mjenja zbog relativno ne atrativnog izgleda...ajj mi recite da su ljepi zadnji zmigavci....bljak....

radje bi uzeo ntt mc2 mc3 ovi su skuteri imali dusu, a ne taj novi pseudo-sminkeraj  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

to i mene najviše bode u oči...j#b#mti žmige... :angry7:
al uglavnom su na većini motora tako složeni :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju