Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Lunom na Vir
Luka 0101:
Pozdrav.
Znaći, plan je ovakav.
Za odprilike 3 tj. krenuo bi na vir sa svojim skuterom, jer su mi na yamahi otišli sinkroni.
Naravno ako se na Luni popravi gas sajla.
Znam da su neki decki već išli na more sa skuterom, ali moram pitat.
Dali će Luna izdržati do Vira i nazad?
Neka se Robert ne uvrijedi, makar je to dobar skuter, ne mjenja činjenicu da je Kinez. :happy6:
Išao sam par puta u Popovaći i izdržao je. :o
Šta mi sve preporućate da uzmem na put za skuter.
Već sam kupio rezervnu sviječiću, 2 žarulje ( vole crkavat ) i litru ulja.
Kaj mi još treba?
Eh da, uzet ću i laptop pa da se javim ako sam živ :toothy9:
ichko:
Ponesi pare za taxi :toothy9: :toothy9: salim se ofkors...jbg ne znam da ti kazem bili izdrzala jer nisam iz HR pa ne znam kolko je to kilometara(bilo bi fino da napises),a sto se tice djelova za nositi,pa ponesi ono osnovni alat,vec imas svjecicu,uzmi obavezno onaj sprej za gume,ako se negdje nedaj boze desi samo napumpas u gumu i mos vozit makar do vulkanizera gdje ces zavrsiti posao....
robert:
zašto bi se uvrjedio?
to su sve pametna pitanja! koliko to kilometara ima u jednom smjeru?
1. nosi što manje gepeka sa sobom!
2. od djelova dodaj još remen ako je tvoj na luni prešao nekih 8000 km!
3. nemoj se full gas voziti cjelo vrjeme i napravi svakih 15-20 kilometara pauzu da se motor ohladi!
ja sam na full serijali išao do grobnika pez i jednog najmanjeg kvara ili problema ali je bila kasna jesen!
u ovome vremenu vidim jedini problem, jer je sada fakat prevruće za takva putovanja na jednom ac skuteru!
majic_sk:
od zg do vira u 1 smjeru ima 300km :icon_thumright:
robert:
onda ako baš želiš krenuti kreni što ranije u jutro! najrađe bi i ja sa tobom ali mi ministar financija ne dozvoljava!
pogledaj na auto karti ili sličnome u kojem rasporedu su benzinske pumpe! računaj da će ti luna radi tog opterećenja više trošiti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju