Tehnički kutak > Tuning skutera

Pojacavanje seriskog cilindra?

<< < (3/4) > >>

Bidalot_C30:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Ožujak, 2013, 09:10:35 ---da, i onda si siguran u taj cilindar ko u nevinost lise ann  :toothy3: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
sta nije sigurnije uzet kit i vozit se, od nekog brutalnog  turpijanja serijale nema kruha jer uvijek brzo cvikne, jedino mozes ga malo popravit po ispuhu i naostrit kanale i pustit glavu i to je to, a sad 15ks izvuc iz njega tesko

--- Kraj citata ---

tako nesto je bilo price, nesican se tocno, al vjerojatno se vijek trajanja nije brojija u satima, nego minutama ;D

Ceki21:
ja znam da mhr klip 1 karika, 47.6 stane u serijski cilindar  ;D

igaiceman:
Pitao sam starog majstora koliko bi busenje moglo mm s obzirom da je stijenka 49mm a on je odgovorio max 3mm od originala radi usisnih kanala...al sam isto tako cuo kako na piaggiu buse na 47mm pa eto sad koliko je to pametno?

A_n_d_r_o:
Kod bušenja takvih razmjera najveći problem je to sto moze doći do "propadanja" preljevnih kanala. To bi bilo recimo trganje košuljice na dijelu gdje prolazi preljevni. Pripazi na to i buši do krajnjih granica pogotovo ako ti je do igre.  ;D

Beneli:
tako je 3 mm minimalno mora ostati košuljice,mslim da tim mjerama rušiš zidove preljevnih kanala i onda im poremetiš usmjerenost i to može rezultirati gubitkom snage. Turpijat cilindar na 15 ks bez iskustva vrlo teško

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju