Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox predlog auspuh
pajo:
Shot ili nardo isto je.
Ja bi isao na blazu varijatu yasuni r ili nesto malo malo jace a trajnije, zavisi sta trazis?
Tomi_ZG:
--- Citat: pajo - 14 Ožujak, 2013, 13:52:48 ---Shot ili nardo isto je.
Ja bi isao na blazu varijatu yasuni r ili nesto malo malo jace a trajnije, zavisi sta trazis?
--- Kraj citata ---
Tocno to,R je neka zlatna sredina,a s nardom il shotom mu to nebu dugo trajalo,pogotovo ak nezna ustelat bilo bu cvikanja
dino73n:
Ja bih najradije stavio Yasuni C16 City,spuh dobro radi od 10k do 12k rpm i zadovoljice repliku bez problema na nekih 11k rpm a ostaje fore i da se nekad nabaci i neki jaci kit,YasuniR ce takodje raditi odlicno al sa njim nema opcije prelaska na jaci kit a opet Shot/Nardo su preostri za repliku.
Josip:
mhr replica nevoli previsoke okretaje
ili city 16, a za trajnost cilindra bi definitvno isao na soluciju novog mhr replica auspuha, a u konacnici je sitno jaca od yasuni r s kojim replica radi idealno sto je vec dosta puta i potvrdeno :icon_thumright:
Black Runner:
Sve ovisi što želiš i kaliko ga šarafiš.
Ja sam Tp trophy vozio na SHOTU 9550km,
serijska radilica, karb 17.5 dizna 85,airbox bez lulice ,
malossi red sponge.
Kad sam prodao motor na serijali , skinuo kit, nikakvih riseva nije bilo ni znakova dotrajalosti, Karike razmaknute niti 0.3mm.
Malo je celo klipa bilo pocrnilo jer je smjesa bogatija bila al
to znaci da se konstantno podmazivala garnitura.
...uglavnom kad sam replicu zamijenio shotom prodisao je motor. Za mene je Gianelli shot najbolji auspuh za moje potrebe pa makar svake druge sezone mijenjao klip... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju