Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 koji auspuh na kit
veky_ban:
to je veći grob od zx-a :icon_thumright: yasuni r bi ti bio odlican pogledaj temu znat ce drugi kolege ima jedan svjetlo plavi spidfajt tu na forumu sa y r-om odlican je i kaze da odlicno ide ;)
Reponja:
Veky, nebi se složio. Tecnigas Trek je nasljednik Tek-a (koji se, ako se dobro sjećam, više ne proizvodi) i sasvim je dobar auspuh.
Malo je jači od ZX-a, a po pitanju kvalitete i izrade, mislim da nema nikakvih pogovora. Nije toliko raširen na našim područjima,
malo sam kopao po stranim forumima i ljudi imaju samo riječi hvale. To je jedan od razloga zašto sam ga ja kupio i moram reći da
sam i prezadovoljan sa njime. Dodatni plus je cijena, koja je niža od drugih u njegovoj klasi, što je razlog njegovog proglašavanjem
BestBuy-a na nekoliko lista. Ne kažem da je, nisam ga ja proglasio, ali da ga možeš nazvati grobom od auspuha, to ne možeš...
veky_ban:
Performanse neznam i kakav bi bio na kitu ali sam ga vidio i čuo... Moje osobno mišljenje je da je jedan od ružnijih auspuha i to sam baš na spidfajtu vidio i ima nekako limen zvuk (poput tt-a) dok je na zx-u dublji zvuk i vjerujem da bi možda čak i izvuko nešto više snage sa zx-om... :icon_thumright:
SF2 Freak:
Oho evo došli ste tunneri.
Ok vidim yasuni rula , a kaj s gore iz prvog posta spuhovima kaj su svi oni škart samo yasuni valja.
MarinM:
Pa yasuni je provjerena kvaliteta, mozda technigas triops ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju