Tehnički kutak > Styling skutera
FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??
Doctor_The:
--- Citat: ichko - 03 Srpanj, 2008, 10:48:07 ---Nema ti srece sa sprejem,pogotovo sa metalik kao sto ti oces,jer bi preko morao ici bezbojni lak,a vec je sprejem tesko odraditi lakiranje bojom i bezbojnim,nit bi izgledalo da valja nit bi trajla dugo,tj ne bi nikoliko,a jos prethodno treba dobro pripremiti plastike,pa spric.....ne isplati se samo ces baciti pare,ovako ti se cini jednostavno a kad krenes da radis vidjeces kolko je komplikovano i dosta ce te skupo izaci...treba dosta sprejeva za to...
--- Kraj citata ---
a da isprskam mat plavim,pa preko kompresorom lakirat.../PS.ne farbam kompresorom zato sto nemam davat 30-40 eura za farbu.../ :sad1:
ichko:
Nije toliko boja,ja sam 0.7 kg metalik sive platio 22 eura u PG,a trebalo je oko kilo,znaci jos jeftinije,plus u cijenu spada kantica boje koju naplacuju 1.5 euro,a ti mozes donijeti svoju kanticu pa da i to ustedis...
A nemozes samo isprskati mat plavim,moras komplet plastike poskidati,i onda svaku vodenim glaspapirom dobro preci da skines lak i boju(ne skidas komplet boju), onda moras spric staviti pa tek onda lakiranje,a ako bi radio mat bojom nema bezbojnog laka preko,jer sta bi bilo mat ako bi ga bezbojnim presao...
elmir:
jarane ja sam jucer farbao skuter sprejem..samo negdje u garazu gdje imas dobru svjetlost i spricaj(naravno prije toga dobro pripremiti-ismirglati vodobrusnim smirglom)kad se sve osusi onda bezbojnim lakom(ja nisam jos jer nema trnutno kod nas kupiti NESTALO doce sutra) i sve ti je OK..to ce bit drugi put da farbam skuter ja sam i to sprejem..
ichko:
A sto je bilo sa prvim putom kad ga farbas drugi put,da se nije slucajno ogulila boja...
3alfa3:
Sprejevi su za grafite radit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju