Općenito > Propisi
.
daRio:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Ožujak, 2013, 21:04:36 ---
u pitanju je malo starija knjižica vozila pa bi je volio promjenit da dobim novu pa neznam hocu li ja bit upisan ko vlasnik premda ga nisam registrirao.
--- Kraj citata ---
Ako sam te dobro shvatio,knjižica je na starog vlasnika i ti želiš novu jer je stara,ofucana i slično???
[R]UNNE[R]:
.
lopi:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Ožujak, 2013, 21:22:11 ---u kupoprodajnom sam naveden ja ko vlasnik..a prijašnji vlasnik ga nije registrirao uopce.. znaci samo onda idem na policiju nemam zajebancije sa osiguranjem? al mi nije jasno onda sta ce pisat u polju prva registracija? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Mozda odjavljen? :toothy12: :toothy12:
Neznan ti, ono je kad je skuter regan i takva je procedura.
Iman osjecaj da ga je ovaj triba odjavit ako ga nije rega :binkybaby:
Najbolje ti je otic na policiju i tamo pitat, oni najbolje znaju.
daRio:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Ožujak, 2013, 21:25:56 ---
da i želim da piše moje ime unutra ako je ikako moguce a da se nerega :toothy9: i hoću pečat.. :headbang:
--- Kraj citata ---
Odmah sam te shvatio ali radije provjeravam.
Nažalost nemožeš dobiti novu knjižicu dok ne registriraš vozilo jer se nova knjižica ne izdaje za odjavljeno ili neregistrirano vozilo.
SQILLER:
--- Citat: daRio - 08 Ožujak, 2013, 21:29:12 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Ožujak, 2013, 21:25:56 ---
da i želim da piše moje ime unutra ako je ikako moguce a da se nerega :toothy9: i hoću pečat.. :headbang:
--- Kraj citata ---
Odmah sam te shvatio ali radije provjeravam.
Nažalost nemožeš dobiti novu knjižicu dok ne registriraš vozilo jer se nova knjižica ne izdaje za odjavljeno ili neregistrirano vozilo.
--- Kraj citata ---
Dobro ti kaze daRio, novu knjizicu dobijes tek prilikom registracije, imas negdje moju temu "Kupoprodajvni ugovor" i tamo su decki detaljno objasnili kako i sta ide :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju