Općenito > Generalno o skuterima
Beta Moto
robert:
znam da dečki iz beta moto čitaju pa bi ih ovim putem nešto pitao!
zašto u beta moto dućanima u ilici i velikoj gorici nema najosnovnijih stvari za kupiti? mislim na sitnice kao što su remen, žarulje za prednji far ili filter zraka i ostalo što ne zauzima puno mjesta u skladištu dućana! vaš servis u svetoj nedelji je super opremljen ima sve djelove na lageru ali nije svakome moguće kao meni da skoči do vas i kupi što mu treba! ne moraju oni sada u dućanima imati stotine komada tih stvari ali bar paar bi bilo jako dobro!
Mr J:
kada bi prodavaci imali minimum znanja bilo bi ok, a ne dodjem u Sesvete (kobiljacka) nesto pitati vezano za skuter a zena meni nemam ja pojma, ja sam tu radi mobitela (prodaju i mobitele)... pa ono, malo edukcije, jedan seminar u Sv. Nedjelji da nauce osnovne pojmove i da izdaju neki katalog sa dijelovima za svoje skutere te da svako prodajno mjesto to ima bilo bi lako...
Ovako ne vidim nekakvog napretka...
SlowRider:
To su samo obicni trgovci kojima je u interesu prodati, nije bitno sto samo nek se prodaje, kao vecina njih...
robert:
pa sveca mu nije 1000 različitih modela nego maximalno 5-6!
jedan karton sa stvarima za luna vision a druga za carper i amen!
ja sam danas mislio gozzu napraviti uslugu i nabaviti mu žarulju za prednji far!
znam da iste žarulje ima aprilia i ja u moto01 oni meni tamo mrtvo hladno: NEMAMO, IDI TAMO GDJE SI KUPIO SKUTER
moja ideja bi bila neki regal ili slično sa stvarima kao što su prekidači stop svjetla, remeni, žarulje i ostale stvari!
znam da bi se moglo preko dućana naručiti iz svete nedelje ali to traje!
baš ove briga u dućanu šta oni prodaju zato ne vidim problem u prodaji tih djelova!
robert:
--- Citat: Mr J - 02 Srpanj, 2008, 19:08:54 ---Ovako ne vidim nekakvog napretka...
--- Kraj citata ---
napredak bi bio u tome da mi vozači ne moramo okolo tražiti što nam treba nego u dućan izabereš što ti treba, platiš i štura van!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju