Ostalo > Motocikli
yamaha r125 ili gilera runner vxr 200??
nrg123:
htio bih vas pitati kolika je razlika između gilere runner vxr 200 i yamahe r125??
razmisljam o kupnji ali se nemogu odlucit između ta dva motora!!
neuromaniac:
to su kruške i jabuke , kupi šta ti se sviđa , osobno bi uzeo vxra , ima više kubika i nemoraš se igrati sa mjenjačem stalno kao na r125
nrg123:
sad imam nrg 70 pa se razmisljam da bi uzeo nesta na brzine ali dosta njih kažu da je r125 lijepa ali da je dosta slaba
pralas:
ma kakva yamaha,pa ona u ubrzanju ide ko vx 125..
lijepa je,ima dobre kočnice,malo premekan ovjes za moj ukus...i sve 5 ali joj fali snage dosta...
pa vxr ju ostavi da to nisu istine
danc00:
--- Citat: nrg123 - 07 Ožujak, 2013, 21:58:45 ---sad imam nrg 70 pa se razmisljam da bi uzeo nesta na brzine ali dosta njih kažu da je r125 lijepa ali da je dosta slaba
--- Kraj citata ---
Imaš tu nedavno je bila tema o noekoj vožnjici. Voze ta Yamaha i neki skuter, i lik stalno šalta ide u okretaje a motor nejde kurca...mislim kvalitetan je i lijep to stoji ali koji će ti k 125ccm 4T, pa za tjedan dana buš imal osjećaj ko da si na biciklu...
Ispod Ninje 250 nemaš kaj uzimat na brzine, mada je i ona dost slaba ali vele da kad ju malo stisneš u okretaje da onda ide...
Eto moj glas ide za VXR, nije nekaj ali spram Yamahe je bolji izbor definitivno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju