Ostalo > Svijet računala i mobitela

Brzinomjer za android

(1/3) > >>

road_runner:
Skinul sam na LG P350 Ulysse speedometer i sad ja neznam kak to pokrenuti  :toothy11:
traži satelitski signal i tak ga mogu pustiti cijeli dan i niš  ??? gps je uključeni, i na net je spojen. uz to, jel mora biti spojen na net jer brijem da to ždere mb jako  :dontknow:
ako se netko susrel s tom aplikacijom da veli kak je pokrenul ili zna neku bolju za mjerenje brzine i prijeđene udaljenosti, ona mi je bitna, nek se izjasni  :icon_thumright:
e da, android je 2.2 froyo

Grale:
GPS speed graph ja koristim, ok je.
Samo gps ti mora bit uključen

stark1:

--- Citat: road_runner - 07 Ožujak, 2013, 09:56:32 ---Skinul sam na LG P350 Ulysse speedometer i sad ja neznam kak to pokrenuti  :toothy11:
traži satelitski signal i tak ga mogu pustiti cijeli dan i niš  ??? gps je uključeni, i na net je spojen. uz to, jel mora biti spojen na net jer brijem da to ždere mb jako  :dontknow:
ako se netko susrel s tom aplikacijom da veli kak je pokrenul ili zna neku bolju za mjerenje brzine i prijeđene udaljenosti, ona mi je bitna, nek se izjasni  :icon_thumright:
e da, android je 2.2 froyo

--- Kraj citata ---
netreba ti net za to,ja sam koristio jednom i trebalo mi je jako dugo da nadje gps

road_runner:
znači dugo traži satelit, jer sam mislil da nekaj u postavkama nije dobro. jel ova aplikacija reagira na hodanje ili je to presporo? jer niš ne radi osim kompasa  :toothy3:
a opet, nema puno koristi ako budem pol sata čekal da nađe satelit  ::)

Grale:
Dok je frend imal taj mob, u isto vrijeme smo pokrenuli i gps i isti program, meni je našlo satelite za minutu-2, njemu nikad nije  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju