Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!

<< < (17/37) > >>

balicdim:

--- Citat: walkay - 24 Ožujak, 2013, 12:08:20 ---Prebacit cemo susret za 2 tjedna, posto je jako hladno!  :hello:

--- Kraj citata ---

eto riješeno, vrijeme nas je spriječilo, za 2 tjedna na dogorenoj lokaciji

žolt da si me nazvo da idemo danas, mislim da bi caddy bio pod preopterećenjem koliko sam se ubio od seoske kuhinje  :toothy10: ili bi ja morao pjehe za grad ili bi skipač osto u garaži

duka:
ali eto i 2 dobre stvari zbog odgadjanja, stylingmaniac ce sredit svoj tph, a bit ce i spreman jedan vxr koji vjerojatno isto ide  :happy6:

STJELE:

--- Citat: duka - 25 Ožujak, 2013, 00:00:42 ---ali eto i 2 dobre stvari zbog odgadjanja, stylingmaniac ce sredit svoj tph, a bit ce i spreman jedan vxr koji vjerojatno isto ide  :happy6:

--- Kraj citata ---

da da kad zarola serijala, brutalno  ;D

walkay:
Pala mi odlicna ideja, pa sam se potrudio i pitao sam predsjednika Moto-sport kluba Osijek, sta kaze ne moju ideju, da skuter susret i trening bude u isto vrijeme... rekao da moze, ali mora srediti stazu. Ako budemo dobili Cepinsku stazu za 2 tjedna u subotu, i bude lijepo vrijem, predlazem da napravimo i skuter susret. Oni koji nas zele podrzavati i provozati se na stazi mogu se uclaniti u klub za 50 kn / god. stim imaju priliku svaki put voziti s nama na stazi kad imamo neki trening + neki popusti!  :icon_thumright:

igrom:
odlicna ideja za subotu, jer mi puno vise odgovara nego ned

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju