Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!
pralas:
Dobro pa je pralas na vrijeme rekao sam sto niko ne sluša,e pa sad kad ste kurajberi kojim nista ne smeta održite taj meet u nedjelju :hello:
D3n1:
--- Citat: pralas - 21 Ožujak, 2013, 15:01:52 ---Dobro pa je pralas na vrijeme rekao sam sto niko ne sluša,e pa sad kad ste kurajberi kojim nista ne smeta održite taj meet u nedjelju :hello:
--- Kraj citata ---
naravno da cemo odrzati makar nas 5 ali cemo ga odrzati
ko hebe vrijeme
balicdim:
--- Citat: pralas - 21 Ožujak, 2013, 15:01:52 ---Dobro pa je pralas na vrijeme rekao sam sto niko ne sluša,e pa sad kad ste kurajberi kojim nista ne smeta održite taj meet u nedjelju :hello:
--- Kraj citata ---
ti ko neka baba vanga unaprijed si urekao susret ;D
zato sam i rekao da ako ne uspije susret idemo kod tebe, no ako ništa drugo kod klupica ima dosta drveća, sparkiramo mašine ispod i u trafiku po bezalkoholne dvoguze :icon_thumright:
walkay:
Tko ima vremena, nek dode u subotu na Cepinski aerodrom, sastavljamo stazu za trening! Radna akcija pocinje u 9h! :D
pralas:
ma nisam ja imao nista u planu ureknuti,meni bi isto najbolje odgovaralo da je ovu nedjelju meet,ja sam samo rekao činjenice i kakvo je stanje tj. da vrijeme nece biti dobro...
walkay je lijepo odmah u početku napisao ako ne bude lijepo vrijeme ovu nedjelju da se meet odgađa za 2 tjedna,i onda se naslo par pojedeinaca koji su si zacrtali u glavi da je meet ovu nedjelju a nisu uzeli vrijeme u obzir i stalno se nesta forsira i onda popizdim..
kao da ce meet pobjeći ili nesta,polako ima vremena i 90% ljudi ce vise doci kada zatopli a što nas je vise to bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju