Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!
animatrix:
a jbt pralas, ne budi pi*da, ako bude i tih 10 i bude dogovor, pa dodji. ako mozemo iz vukovara doci, mozes i ti napravit 3km
pralas:
--- Citat: animatrix - 19 Ožujak, 2013, 22:55:19 ---a jbt pralas, ne budi pi*da, ako bude i tih 10 i bude dogovor, pa dodji. ako mozemo iz vukovara doci, mozes i ti napravit 3km
--- Kraj citata ---
u subotu cu sve znati pa javit,iako ne vjerujem da ce biti dobro vrijeme iako bi volio da bude ofkors..
vec mi ide na k**ra* ova zima odavno je trebalo zatopliti,recimo sutra najvljuje 17 stupnjeva i sunčano a poslije tog su opet rekli da dolazi sranje od vremena.
ak nis drugo bar cu se sutra malo provozat
animatrix:
ja pizdim vec neko vrijeme, j#bote 3 tjedna sunca nije bilo, samo jebeno sivilo, pa hladno, pa sad zadnjih par dana toplije, al opet kisa jebena. danas se izmjenjalo 3 jebene prognoze u pola dana, kisa, sunce, kisa, sunce i onda opet sivilo. pa j****u majku vise
pralas:
--- Citat: animatrix - 19 Ožujak, 2013, 23:05:31 ---ja pizdim vec neko vrijeme, j#bote 3 tjedna sunca nije bilo, samo jebeno sivilo, pa hladno, pa sad zadnjih par dana toplije, al opet kisa jebena. danas se izmjenjalo 3 jebene prognoze u pola dana, kisa, sunce, kisa, sunce i onda opet sivilo. pa j****u majku vise
--- Kraj citata ---
upravo to,pa ja se sjecam 10.3.2012 sam kupio runnera i od tada sam se vec mogao voziti bez problema skoro svaki dan je bilo bar 10...ova godina je uzas,kao da je 12. mjesec a ne skoro 4. mj
duka:
pralas se oce vozit al mu skuter kaze: brrr zima, odo nazad spavat :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju