Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!
robert:
želim ti brz oporavak!
ok, ti si u banani ali kako je skuter?
pralas:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2013, 21:13:47 ---Pralas kaj si opizdio sa runnera?
--- Kraj citata ---
sto je najgore nisam sa svoga nego od kolege i sad mi je jos gore...isto novi vx sa sp makinom(dell 25,vario,glava) ugl ide jako dobro,i u zavoju sam naletio na kamencice i jos je iza sava mc 16,samo sam se razljepio ko pička i iso sam dosta brzo...sreca sto sam ostalu opremu ima,da sam imao cizme ne bi se ni ovo dogodilo...kaciga,rukavice i jakna sve izgrebano.
mogel bi moj izuvač na prodaju uskoro,ne zelim si vise priuštiti ovako nesta
Tomi_ZG:
--- Citat: pralas - 07 Travanj, 2013, 21:20:39 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2013, 21:13:47 ---Pralas kaj si opizdio sa runnera?
--- Kraj citata ---
sto je najgore nisam sa svoga nego od kolege i sad mi je jos gore...isto novi vx sa sp makinom(dell 25,vario,glava) ugl ide jako dobro,i u zavoju sam naletio na kamencice i jos je iza sava mc 16,samo sam se razljepio ko pička i iso sam dosta brzo...sreca sto sam ostalu opremu ima,da sam imao cizme ne bi se ni ovo dogodilo...kaciga,rukavice i jakna sve izgrebano.
--- Kraj citata ---
A jbemu :sad1:
Bitno da si živ i nisi puno polomljen,a plastike i željezo se daju rješit
robert:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2013, 21:24:59 ---A jbemu :sad1:
Bitno da si živ i nisi puno polomljen,a plastike i željezo se daju rješit
--- Kraj citata ---
točno, glavno da je on živ :icon_thumright:
duje87:
--- Citat: pralas - 07 Travanj, 2013, 21:20:39 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
oladit ces se ti jos..vruca je glava ;D
pad ko pad, vazno da je glava na mistu,nema odustajanja.. ja san sa gipson bia non stop na motoru, nije me pokolebalo, nece ni tebe :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju