Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!

<< < (23/37) > >>

balicdim:

--- Citat: Domba - 03 Travanj, 2013, 23:03:38 ---Meni odgovara kadagod :-) samo dan prije da bude ok vrijeme da sastavim prometalo :-)

Sent from my LT22i using Tapatalk

--- Kraj citata ---

zar ga nisi pokrpo do sada??

--- Citat: pralas - 04 Travanj, 2013, 15:32:25 ---ne znam ocu uopce moci doci ovaj vikend bilo subota ili nedjelja,ako budem mogao dolazim ak ne jebiga..

dobro se provedite

--- Kraj citata ---

stisla zima muda  :toothy3:

u koliko bi se nalazili kod klupica (13-14h ili i kasnije kad se slegne ručak  ;D ), možda nešto i iskombiniram za nedjelju.... velike su šanse za možda, najgore od svega mi je ako ću se morat šlepat sa nekim ako si uspijem sredit nešto slobodnog vremena a nebi volio bit nikome na teret da me vozi kući ili na selo po ženu i kindera....

pralas:
ma jebes zimu,ni prvi ni zadnji put da sam se vozio na 10 stupnjeva,nes je drugo iskrsnulo al ako uvatim vremena doci cu

ivan.kozic.12:
@balicdim : Ja dolazim u Osijek autom pošto mi je motor kod gumija  i drage volje ću te prije i poslje susreta odvesti/dovesti gdje treba, nije ni najmanji problem  :icon_thumright:

Ako do susreta naravno dođe,to ćemo još vidjeti,a nadam se da hoće  :headbang:

balicdim:

--- Citat: ivan.kozic.12 - 04 Travanj, 2013, 16:02:57 ---@balicdim : Ja dolazim u Osijek autom pošto mi je motor kod gumija  i drage volje ću te prije i poslje susreta odvesti/dovesti gdje treba, nije ni najmanji problem  :icon_thumright:

Ako do susreta naravno dođe,to ćemo još vidjeti,a nadam se da hoće  :headbang:

--- Kraj citata ---

ok, hvala, još ću vidjet "rezultate" sutra za nedjelju, subota mi je zasrana sa iznenadnom smjenom, nebi me čudilo da me iznenadi još koja jer se netko "razbolio" ili ga "boli uvo" na poslu

ivan.kozic.12:
Ok,dogovorit ćemo se još  :icon_thumright:
mogli bi usput i po skipača pošto ću pofurat autoprikolicu i nagradit žoltiku sa jednim utovaranjem za sav trud što je uložio za pilu 4 race  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju