Tehnički kutak > Styling skutera
viva styling
elmir:
eh momci mogu li kakvi savjeti sta uraditi u stylingu za viva city..boja je crveno-siva..mogu li savjeti..i daa kako nesto napraviti umjesto onih zakacki na prednjem oklopu to mi je sve pri padu popucalo kako to rijesiti??
stark1:
e da ti taj skuter nisi mozda kupio u jajcu??
elmir:
jesam stoo..?? to ti znas ciji je bio?? davno ga kupio prij 2-3 god..ja mislim vlasnik drzao str.velo jesam li upravu??
stark1:
nemogu da vjerujem...pa taj sam skuter i ja vozio...al je tad isaooo...jbt...jest..s.t.r velo je trgovina bila...to mi je rodjak...njegov stari i moj su braca....hahahaa...nemogu da vjerujem,,jbt
elmir:
hahah nemoj zafrkavati..a koga je onako lupio..sve plastike bile popucane..neko krpio i farbao al je bilo dobro ofarbano..ja sam 2 puta na zadnjem upao s njega..vise sam sebe razbio nego njega..nisam ja ni zagledao njega puno kad sam uzimao svidio mi se odma a i jos ona naljepnica naprijed :headbang: :headbang: :headbang:..a da ti kazem ide on sad bolje nego sto je onda isao..sve sam mu zivo promjenio..ja ga vozio kuci iz jajca po kisi kad sam ga uzeo..sad su oklopi 0 sutra cu staviti slike pa ces viditi..ziva 0 ja ih sprejem farbao kad sam upadao..za koji dan ide on na farbanje :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju