Tehnički kutak > Styling skutera

>>>FELNE - FARBANJE SPREJOM<<<

<< < (3/3)

Poggiali:
Kaj ne plastike, ja sam svoje sve sive plastike prošo crnom, sprej 40 kn + primer, niš nisam brusio, svi su me ispitivali kome sam dao da mi farba  :glasses2: Drugo kaj bi ekipa odma jednim slojem sve napravila pa se to cjedi i sl. Sprej treba ič u bar 3 full tanka sloja i čekat da se osuši dobro, meni je to poslje trajalo 2-3 godine, na kraju sam i prodao skuter, a plastike ko iz dučana.

veka84sb:
Ma probao sam sa sprejem plastike i ja radit ali nisam bio zadovoljan ..... dosta ti to ovisi i kakav je sprej odnosno koliko pljucka boje ako kuzis na sta mislim ,neznam opisati ....

Poggiali:

--- Citat: veka84sb - 22 Srpanj, 2008, 15:04:05 ---Ma probao sam sa sprejem plastike i ja radit ali nisam bio zadovoljan ..... dosta ti to ovisi i kakav je sprej odnosno koliko pljucka boje ako kuzis na sta mislim ,neznam opisati ....

--- Kraj citata ---
Kužim, neki ne raspršuju dobro, ovaj je bio talijanski i baš je finu maglu radio, inače dobro ga je pol sata trest ak treba (i da je bar temperatura 19 stupnjeva), a ne 2-3 puta smučkat pa špricat ;)

Benjamin:
sprej nemre zamjeniti lakiranje nikako..i to je gotova prica...nemres dobiti taj sjaj nikada s farbom koja je msjesana i kad naneses svaku komponentu posebno...metni skuter crno polakirnai i s sprejom polakirnai jedan pokraj drugog i vidjet ces razliku...

da lako tebi reci da si prespricao kad su ti oklopi bili citavi..a nekom ko ej pao pa ima ogrebotine nemres samo s sprejem prc preko toga..mislim moze s ali vidi se sve...

Poggiali:
Dobro, ja samo velim da je meni super ispalo za max 100kn troška

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju