Tehnički kutak > Styling skutera

Tapeciranje sjedala

<< < (2/4) > >>

hondaxr:
Mislio sam na karbon skaj.. skipper je 125 cm3,ne mogu izmjeriti jer nije mi motor u blizini..tek kad dodem kuci cu moc(za neki 5 dana)..

maljinovic:

--- Citat: hondaxr - 12 Lipanj, 2013, 08:05:49 ---Mislio sam na karbon skaj.. skipper je 125 cm3,ne mogu izmjeriti jer nije mi motor u blizini..tek kad dodem kuci cu moc(za neki 5 dana)..

--- Kraj citata ---
Dobro,mislim da mogu po nekakvim internet slikama skutera reći cijenu.U karbon bi ona bila 250 kn,to je jako povoljna cijena (zbog trenutne akcije za karbon koju dajem) zato što metar karbona u prodaji (bar kod mene,u Splitu) košta 220 kn

balki:
...nešto si mislim ako ću tapicirati sjedalo da i ovo ubacim unutra:
https://www.banggood.com/25W-12V-Universal-Waterproof-Motorcycle-ATV-Seat-Heating-Cushion-Carbon-Fiber-Pads-p-1409759.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Novi skupi modeli imaju grijano sjedalo i grijane ručke pa zašto si ne pruštiti bar dašak luxuza za dodatnih 100kn :headbang:

Vragolasti Denis:
Da pitam , ima li ikakve koristi od mazanja sjedala sa kremama za kozu ili slicne vrste. Produlji li se vijek trajanja sjedala.

3alfa3:

--- Citat: Vragolasti Denis - 24 Veljača, 2022, 13:51:09 ---Da pitam , ima li ikakve koristi od mazanja sjedala sa kremama za kozu ili slicne vrste. Produlji li se vijek trajanja sjedala.

--- Kraj citata ---

Pa ak je prava koža, onda ces joj produljit vijek da ne ispuca. Ak je umjetna, nema koristi, samo stete jer ces se sklizat po sjedalu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju