Tehnički kutak > Injection

Pitanje u vezi klipa i cilindra

<< < (3/5) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: mate2 - 27 Veljača, 2013, 21:09:04 ---Pozdrav,imam piaggio nrg pure jet,bila mi je otišla vodena pumpa,odvezao sam ga majstoru i on mi je rekao da mi je otisao cilindar i klip,uzeo sam drugi on je to namontirao upalio ga provozao i ugasio mu se i sad mi kaže da klip i cilindar nisu za taj motor. Jeli to moguće da motor upali i provoza se s neodgovarajućim klipom i cilindrom. Motor mu se bio ugasio u vožnji i nije ga više mogao upalit. I onda sad kad ga upališ i ugasis vise ga nemos upalit jeli to moguce s neodgovarajućim cilindrom i klipom

--- Kraj citata ---
Ovo me fascinira, pa ako je majstor valjda je mogao prepoynat termogrupu dal je odgovarajuca ili je mogo napravit mjerenja i utvrdit dal je to ya taj motor

1. ostavi se tog majstora

2. nadi drugog

3. uslikaj taj novi cilindar i klip i stari da vidimo mi koja je razlika i dal ima stete, ovako na suho bez slika se mozemo natezat 10 dana bezveze

IREmarko:
Ma nevjerujem da je cilindar i klip krivi, jedino ako ti nije klip zacviko...
Slazem se sa Iwo SR Tuono, stavi koju sliku lakse ce bit odgonetnut  :icon_thumright:

steeef:
ako je kupljena nova garnitura onda nema kaj bit krivo.
ako je kupljeno polovno i još pogotovo samo npr cilindar onda je itekak moguće da nije klip za cilindar,imam takav slučaj da sam dobil cilindar koi je skidan na specijalu a klip je standard,to je grale mislil mada mi se čini da to tu ipak nije slučaj nego da je nešt sj#bo pa kao ne paše.

zemo323:
A da nije majstor stavio nov klip i cilindar pa odmah po gasu bez razrade i da je unistio tu novu garnituru..

Nisam strucnjak ali to mi prvo pada na pamet  ::)

IREmarko:
To sam i ja rekao da nije mozda zacvikao klip   ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju